Skolelys nr 1

10.09.2012
16:11

neida. 

Åh, endelig mandag eller hva? Noen ganger er det utrolig deilig å begynne på en ny uke, noen ganger ikke. I dag har vært en sånn mellomting. Det var utrolig slitsomt å dra på skolen etter en hektisk helg, men etterhvert som dagen går merker man at det var verdt det. Man får liksom noe ut av dagen! Uansett, nå skal jeg bruke en time på skolearbeid før jeg drar på trening. Og når jeg kommer tilbake, skal jeg jobbe enda mer. Blir sååå sliten av det, men det lønner seg nok til slutt. 


Meg sånn ca nå


hahhaa styggeste trutmunnen jeg har sett
 
yessssda

Har du mye skolearbeid? 

Telttur

05.09.2012
14:42

Først vil jeg bare si hvil i fred kjære Sigrid ♥ Sender varme tanker til famlie og pårørende, noe så forferdelig skulle aldri ha skjedd..

Det siste døgnet har jeg vært på telttur med min klasse og c-klassen. Jeg syns det var en utrolig koselig tur, men det at vi måtte gå 1 mil med sykt tung sekk kunne jeg klart meg fint uten. Men ja, det var hvertfall veldig god stemning med kanoturer, bål og grilling! Poenget med at vi dro dit var vel å fullføre sånne oppgaver vi fikk. Noen skulle bygge gapahuk, lage bål og lære seg kompass og slikt, og gjett hva.... Jeg måtte bygge utedo. Men ja det var overraskende lett så det gitt helt fint! Syns det var verdt det når vi fikk en så koselig tur i tillegg, hihi. 
Meg og Rikkeeeee

Simen, Håkon, meg, Maria og Ingrid. 

Hahaha jeg har flere bilder, men jeg så så SYKT sliten ut på alle av de så jeg sparer dere for dem. 

Har du teltet med klassen før?


Skolestress

19.04.2012
20:26

Hei! Flinke meg har akkurat skrevet en novelle, en rapport, lest til prøve, begynt på fremføring og øvd til bokanmeldelse. Stress jaaa! Kjenner jeg er utrolig sliten akkurat nå, men jeg må jo nesten gjøre dette her. Et lite problem er bare det at jeg ikke har noen bøker her, så jeg får ikke akkurat så mye hjelp. I tillegg til at jeg har en fremføring og prøve neste uke jeg har 0 kunnskap om, æh. Nå skal jeg hoppe i dusjen etter litt egentrening, jeg måtte droppe trening i dag pga alt dette skolearbiedet + at jeg har dritvondt i kneet. Aner ikke hva som har skjedd :( 

 
Capsen som nesten ikke syns er Jonas siiin, var hos han og stekte bacon i går hihi

Har du mye skolearbeid?
ER JEG IKKE FLINK? <3<3 

Jobbuke

20.03.2012
16:16

Hei! Nå har jeg kommet hjem fra jobb, og tenkte å fortelle litt om det. De alle fleste har vel vært på utplasseringer på skoler og jobber før, hvertfall de som har gått ut av ungdomsskolen. Men ja, denne uka har vi jobbuke på skolen og jeg var jo så heldig å havne på rema1000, haha. Det eneste jeg gjør er å stable varer å samle papp... Så jeg blir jo litt sånn her: 
Men så finner vi på en litt bedre måte å samle papp på: 


Og daaa blir ting litt morsommere, hihi.

Så ja, resten av uka skal jeg jobbe 9-16. wii


Også et lite bilde av hva jeg har på meg i dag, hihi

Har du hatt jobbuke? 

Aktivitetsdag!

15.02.2012
13:23

Hei! I dag har vi hatt vinteraktivitetsdag på skolen. Det var ganske gøy, og selvfølgelig mye bedre enn å være på skolen! Jeg sto på skøyter og akte, og ville ikke ha på meg sånne uteklær så atm er jeg klissbløt i rompa :( Jeg skal hvertfall ordne meg litt nå, også skal jeg til byen med Rikke! 
Silje og Rikke
Mari og meg, sååå pen a gitt
 
Har dere hatt vinteraktivitetsdag før?  

Prøvemuntlig

09.02.2012
14:19

Hele denne dagen går på å øve til prøvemuntlig som jeg har i morgen. Jeg kjenner jeg er skikkelig nervøs, jeg kan ikke huske å ha gjort noe sånt før. Jeg kom hvertfall opp i naturfag, og jeg skal stå i 12 minutter og snakke om vann. Aner ikke helt hvordan jeg skal få til det, men jeg skal nå prøve. Heldighvis skal jeg framføre foran en lærer jeg er trygg på. Og når jeg er ferdig med det, kan jeg dra hjem ♥ Men akkurat nå har jeg utrolig mye å jobbe med! Så egentlig burde jeg ikke sitte her å blogge, hehe


asdfghjkl

Har du hatt prøvemuntlig/eksamen?

Bartender neste

06.02.2012
15:13

Hehe neida. På utplasseringa i dag lagde vi drinker hvertfall! Det var ganske morsomt, og de ble utrolig gode! Men det var jo ikke det eneste vi gjorde da, vi dekka på bord og sånn. Det var akkurat ikke det jeg trodde jeg skulle gjøre i dag, men jeg klarte jo å melde meg frivillig på det uten å egentlig vite hva jeg skulle gjøre, sååå ja. 


wiiiii
Var også pro servitør, som dere ser! hihi

I morgen skal jeg tilbake, og da skal vi bake! Jeg gleeeder meg, hihi
 
Har du lagd drinker før?  

Blir en morsom søndag

15.01.2012
15:16

Heihei! 

Fram til nå har jeg vel bare ligget i senga, hørt på musikk og vært på facebook. Jeg burde egentlig ha lest de fire sidene jeg burde kunne utenat til i morgen, men jeg har bare ikke fått meg selv til å gjøre det enda. Kjenner jeg gleder meg til å bruke dagen på å lese! Hehe.. nei.

I morgen begynner det en ny uke, og jeg skal på ny danseskole for første gang! Er skikkelig nervøs, føler meg enda ikke klar for ny start. Jeg kjenner jo nesten ingen der, unntatt noen få. Og jeg vet ikke om de jeg kjenner skal på trening i morgen heller. Åh, det er så mange tanker som surrer i hodet mitt nå..

 Jeg har forresten fått linket til formspringen min på profilen min! Spør meg om noe :)


Dette bildet beskriver dagen min bra, hihi
 

gøyyy <3<3<3

Har du noen prøver denne uka?
Hva skal du gjøre i dag?
 

Dette skal jeg bruke kvelden på:

25.09.2011
19:29

GØY

Sååå ikkenoe mer blogging i dag! Vi snakkes. 
Har du noen prøver før høstferien?

Flinke meg!

22.09.2011
22:06

God kveld deree! Akkurat nå sitter jeg og øver til RLE prøve. Jeg sitter her og leser om hinduismen da, og så langt har jeg lært at Dharma betyr verdensorden, at Samsara er gjenfødsel og at Karma har noe med ditt neste liv å gjøre. Føler at jeg begynner å bli en skikkelig smarteper her! Haha neida, egentlig ikke. 

I morgen blir nok en helt vanlig dag, med skole og alt det der. Kanskje jeg kommer på noe kreativt å blogge om, kanskje vise dere hvordan man lager noe ellernoe. Kødda, jeg kan ikke lage noe... Jaja, uansett, vi snakkes i morgen!

OG NEI, jeg er ikke på facebook! Sitter å noterer, hihi. Greit, er på facebook også... 

Er du flink på skolen?
Har du lært om hinduismen?  

Skole da!

31.08.2011
13:51

Heihei! Akkurat nå er jeg på skolen med Rikke. Vi skal jobbe med en sånn oppgave hvor vi skal skrive litt om en båttur vi var på i går, og det skal skriver som en sakttekst ellernoe, verken jeg eller Rikke skjønner ikke så mye egentlig, men vi gjør så godt vi kan!Bilde fra mattetimen i stad daaa

Hva har du gjort i dag?

homework

02.05.2011
20:05

Hei dere! Sorry for dårlig blogging, men siden dere fikk et så veldig innholdsrikt og spennende innlegg for noen dager siden, så har jeg ikke orket å blogge noe mer. I tillegg er jeg veldig lite oppfinnsom, har ingenting å blogge om! Det var forresten  derfor overskriften ble "det eneste jeg kan blogge om" 

Men uansett! Til en forandring gjør jeg faktisk lekser. Jeg har tenkt til å gjøre det beste jeg kan på skolen denne uka sånn at kanskje karma hjelper meg litt på lørdag og søndag, for da er det nemlig NM i freestyle! Er så sykt spent, men jeg vet jo hva som skal til for å gjøre det bra.

Neste uke har vi forresten tentamen! I engelsk altså, så egentlig er jeg ikke sånn kjempenervøs, for jeg har alltid kunnet engelsk sånn ganske bra. Vi har faktisk 3 tentamener(?) denne måneden, med engelsktentamen 10 mai, norsktentamen 16, og mattetentamen 30 mai.  Hurraaaaaaaa


Positiv! 
 

iohujkkøljkøokoklobghft

Har dere mye lekser? 
 

school next

22.03.2011
07:43


optimistiskSom dere ser så er jeg kanskje ikke verdens mest våknte person, men jeg lever. Jeg ser at sola står opp, og føler at dette kommer til å bli en fin dag. Elsker dere ikke bare den følelsen? Men, nå må jeg gå! 

Hva skal du i dag?

da drar jeg til skolen!

17.03.2011
07:43


og der skal jeg sminke meg, hihi.

Ha en fin dag!
skal du på skolen i dag?

chiller på skolen da

08.03.2011
08:17

Hei dere! Jeg sitter på skolen nå, med thea som spiller taptap på mobilen min. Jeg har vært her i kanskje et kvarter, eller kanskje en halvtime. Usikker. Men jaja, etter skolen i dag skal jeg til Ingrid og jobbe med enda et prosjekt. Jada, jeg trodde vi var ferdige etter vårt fantastiske fjell, men neida. Nå skal vi lage en presentasjon om Fetsund faktisk! Haha, på engelsk. Kommer til å gå bra i grunn... nei. 


heihei

Hva skal du i dag?

JOBBING PÅ HØYT NIVÅ

03.03.2011
09:12

Haha, neida. Akkurat nå sitter jeg og eter salat i mens Ingrid er på facebook. Og min kjære iphone spille musikk, herlig ikke sant? Syns jeg, hihi. Sorry for ganske dårlig blogging i går forresten! Har egentlig ingen annen unnskyldning enn at jeg ikke orka, og at jeg egentlig ikke har tid. 
yoyo

Har dere noe prosjekt på skolen nå?

PÅ SKOLEN

28.02.2011
13:20

Hei dere! Akkurat nå sitter jeg i engelsktimen med Mai-Johanne og Ingrid. Begge har blogg, som står nederst i innlegget! Vi skal egentlig jobbe med et prosjekt om Fetsund. Skrive om det og sånn, men egentlig så ender alle her opp på facebook. Vi er kanskje en hel klasse, og over halvparten sitter på facebook. Bra arbeidsinnsats ja?

525696-7-1298838082365_large
weheartit, siden jeg sitter på skolepc.

Forresten,
Mai-jo sin blogg: www.feminine.blogg.no
Ingrid sin blogg: www.ingridblegen.blogg.no

Snakkes!
Har dere noe prosjekt på skolen nå?

SKOLENS TALENTER 2011

18.02.2011
22:18

 

I dag hadde vi sånn talent-finale på skolen. Herregud så flinke alle var! Det var egentlig bare dansing og synging, men utrolig bra fordet. Jeg skulle egentlig danse med Katharina og Anja, som faktisk vant, men jeg trakk meg før de skulle ha første audition. Jeg skal kanskje danse på kulturstafetten i stedet da, men vi får se. Premiene var forresten greier fra fetsund bokhandel, frisørsalong og masse sånn. 

Jeg bare elsker å se på folk som viser fram talentene sine. Det er så gøy å se på, og så blir man så inspirert! På en måte da, jeg tenker ihvertfall på dans. Jeg sitter der og tenker "kanskje jeg skal lære meg det?". Haha, nei, ikke egentlig. Men når jeg ser på norske talenter og sånn hadde det jo vært utrolig kult å kunne sånn backflip, flipflop og alt det der, ikke sant? 

Her er ihvertfall en video som Ida har redigert:


Anja og Katharina danser freestyle, sånn som meg. 
Anja er champ og Katharina er elite, som forresten er det høyeste nivået.
Alle var kjempeflinke, og gratulerer anja og katharina!

Hva syns du?

NATURFAG MED INGRID

18.02.2011
09:44

Halla! Nå sitter jeg i natufagstimen med Ingrid. Vi skal egentlig finne ut ting om fjellkjeder, men det endte med at vi begge sitter på facebook. Vi har også spilt av en sang om og om igjen, på youtube. Det hender at jeg ser litt på musikkvideoen også, som du finner litt lenger ned i innlegget. Vi har sånn gruppearbeid forresten, hvor jeg, ingrid og mai-johanne kom på samme gruppe. Det betyr jo virkelig mye jobbing! Hah, nei. Jeg er gruppeleder også faktisk, ler meg ihjel..


elsker sangen
Vi snakkes!

Har du hatt gruppearbeid i det siste?

JEG FIKK 5+

15.02.2011
15:14

Hei dere! Det er ca en halvtime siden jeg kom inn døra etter å ha vært på skolen og hatt en norskprøve.  Jeg husker ikke om jeg skrev at jeg øvde på den i går, men jeg fikk ihvertfall 5+!! Jeg er kjempefornøyd, ettersom jeg trodde at jeg kom til å havne på en enda lavere karakter, og det plusstegnet betyr jo at jeg er utrolig nærme en sekser! Hihi. 


Jeg klarer ikke å være seriøs på bilder,


men jeg prøvde. 


Happiness!

Hva er din beste karakter?

I SAMFUNNSFAGTIMEN

02.02.2011
13:07

Hei dere! Akkurat nå, sitter jeg i timen. Det står jo i overskriften, men jeg valgte å skrive det her også, hihi. Dagen har vært helt grei, med avslappende friminutt og greie timer. Jeg kan ikke helt ærlig si at jeg har lært så mye i dag. Denne dagen startet med en kunst og håndverk time, og deretter en norsk time, og i siste time som forresten er nå, har vi samfunnsfag. Vi sitter og noterer hva som er bra og dårlig med den industrielle revolusjon, som forresten er ganske kjedelig..
Her er noen bilder jeg tok forrige time:


benjamin er litt loka
COLA, redder dagen


marthe ♥

Senere kommer antrekk, vi snakkes!
Hvordan er din skoledag?

MIN HÅNDSKRIFT

02.02.2011
00:07

Dette innlegget inspirerte meg fra alle de 30-days greiene alle holder på med. Jeg holdt litt på med det på den gamle bloggen min, men det funka bare ikke for meg. Jeg hadde andre ting å blogge om, og noen ting på lista hadde jeg ikke info om, eller så hadde jeg ikke bilde. Så, jeg tenker jo bare, hvorfor ikke?

Ja, jeg skal forresten legge meg etter at jeg har postet dette innlegget. Jeg har akkurat gjort ferdig norsk leksa til i morgen, som jeg ikke klarte å gjøre i stad fordi jeg var så opphengt i pc'en og facebook. Det er litt rart at man ikke klarer å flytte på seg, med tanke på hvor lett det egentlig er. Uansett;


For det første, så ble løkkeskriften helt mongo. Og for det andre, så skrev jeg sangteksten til Miley Cyrus - Stay. For det tredje, så skrev jeg litt feil i teksten også  Og for det fjerde, så legger jeg ut et bedre bilde:


Ikke bry dere om hva jeg skrev, ren gjetting... heheeh

Hva syns du om håndskriften min?

LOUIS VUITTON - WISHLIST

01.02.2011
13:12

Akkurat nå sitter jeg i samfunnsfagtimen. Vi gjør ikke stort egentlig, læreren snakker litt om lekser tror jeg, og jeg sitter og lager ting på Polyvore. Jeg har akkurat lagd et bilde som viser hva jeg ønsker meg fra Louis Vuitton! Så sinnsykt mye fint. Forresten, nå fikk jeg akkurat vite en karakter på en framføring som jeg trodde jeg kunne ta senere. Altså, jeg har ikke hatt tid til å finne noe stoff til framføringen, så jeg sa ingenting. Dere kan jo bare gjette hvilken karakter man får hvis man ikke sier noe, hahaha. Uansett;
jaaaa, jeg sitter ved vinduet. hihi

hva syns du om ønskeliste/bilde/greia/tingen min?

JEG HATER VASKEDAMENE

01.02.2011
08:02

Unnskyld meg, men har de lov til å sperre elvene ute fra basen? Til dere som ikke skjønner helt, så er basen der hvor alle trinnene holder til. For eksempel 8-basen, 9-basen og 10-basen. Vaskedamene vil ikke slippe oss inn før et bestemt klokkeslett, spiller det egentlig noen rolle? Nei. Akkurat nå sitter jeg i amfiet. Heldighvis har jeg med meg pc'en, så jeg har noe å gjøre.

Vi snakkes senere i dag!

Hvordan er skolen din?

ØVE, ØVE, ØVE!

22.01.2011
17:30

MØKK, jeg skjønner ingenting. Jeg likte faktisk naturfag før, men nå er det bare noe avansert, uforståelig bullshit. Jeg skal lære meg å regne ut massetetthet! Jeg, som bare fikk 3er i snitt i matte! Jeg kommer ikke til å trenge dette uansett.. tror jeg.. men ja, er det noen der ute som kan lære meg en enkel måte?

Akkurat nå prøver jeg å finne ut hvordan man finner navnet på grunnstoffet, atomnummeret og atomsymbolet i grunnstoffenes perodiske system. På slutten av spørsmålet står det bakperm, hva skal det bety? Ønsk meg lykke til, jeg kommer til å stryke... edit: fant det ut nå, haha
Snakkes i morgen! ... eller senere

Tumblr_ldagbdhfxt1qe4a01o1_500_large
Takk til weheartit.

Skjønner du noe som helst av alt dette atomtullet?

KJEDELIGSTE NOENSINNE

04.01.2011
15:37

Halla, jeg kom hjem fra skolen for en liten stund siden etter å ha hatt den kjedeligste skoledagen noensinne. Jeg har ikke lært noe, jeg har ikke gjort noe og jeg har heller ikke spist noe. Eller, jo jeg har spist.. Det eneste som kanskje var litt spennende, eller nei. Det er ikke spennende, men jeg fikk hodepine så jeg fikk gå ut av timen og ta luft. Hurra...

Uansett, i går tenkte jeg at jeg skulle prøve å ta en joggetur i dag for å trene av meg julematen, men siden det kom så sinnsykt mye snø i dag, tror jeg ikke det blir noe av. Jeg som faktisk hadde tenkt til å være flink!  Å gå hjem i dag, var helt forjævlig. Unnskyld meg, men jeg har aldri vært så kald i ansiktet før! Ikke låra heller. Tok noen bilder da, hehehe fordi jeg hadde lite å gjøre; 

rød i kinnan jau
mobilkamera-kvalitet..

Hvordan har din dag vært?

KLAR FOR NYTT SKOLE-HALVÅR

03.01.2011
21:12

God kveld. Jeg kjenner at jeg faktisk gleder meg til å få satt på plass hverdagen igjen. Nytt år, nytt halvår med skole. Bare for å gjøre overskriften kortere så skrev jeg "skole-halvår". Jeg veit at det ble litt sånn rart, men det får bare gå. Jeg har akkurat dusjet og på en måte gjort meg klar  til å legge meg, jeg mangler bare tannpuss. Høhø, veit at dette er spennende å lese om. Jaja, vi snakkes i morgen! 
Hurra for rosa badehåndkle liksom


kjenner at jeg gleder meg.. nei.

Når begynte/begynner du på skolen?

seline kilen

seline kilen 15, Fet
Hei søte deg! Jeg er en 15 år gammel jente fra fet som går på dansing. Bloggen min handler generelt om hverdagen min og hva jeg gjør. En typisk hverdagsblogg kan man si. Håper du liker den!

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

- seline kilen
hits