Åpningscupen 2012

15.09.2012
17:46

LYKKERUUUUS!!!!  Jeg kom på 2. plass i dag, og det resulterte i opprykk! Litt av en start på sesongen. Så nå er jeg endelig champ etter 4 lange år i mester. Åh, er en helt utrolig følelse, har ventet så lenge på det.  Vet ikke helt om jeg skal sitte her og forklare hva mester og champ og alt det der er, for jeg er utrolig usikker på hvem som vet det og ikke ooog jeg har gjort det før. Tok ingen bilder på konkurransen, men ja heeer er de eneste bildene jeg har fra i dag: 


 
Se så stor skulder jeg får i drakta


Går du på noen sport?

Norgesmesterskapet 2012

06.05.2012
23:27

Jeg fikk 4. plass! 

Jeg er utrolig fornøyd med innsatsen min i dag, jeg har jobbet hardt og lenge for å komme meg opp i finalene på konkurranser og det at jeg kom til finalen på norgesmesterskapet var ikke akkurat så ille det heller! Nå mangler jeg bare 3 poeng  til jeg er champ, og jeg har en konkurranse igjen denne sesongen. Målet mitt er jo å komme meg opp i champ før sesongen er over, og hvis jeg får 4 plass eller høyere på neste konkurranse så er jeg der! Fremover skal jeg trene hardt, og virkelig jobbe for å komme meg til finalen. 

Når jeg dansa i dag ble jeg dødsliten, jeg måtte legge meg ned etter hver runde for å få igjen pusten, men jeg tror nok det har mye med at jeg har dårlig kondis å gjøre haha. Jeg føler jo som vanlig at jeg kunne gjort det litt bedre, men jeg var så sliten og slapp i finalen at jeg ikke klarte å danse på mitt beste. Men ja, jeg kom ikke tomhendt hjem i dag og er superfornøyd <3

wiii

Har du vært på konkurranse før? 

Det er så typisk

22.03.2012
22:36

Klageinnlegg, innskild!.

I en eller to uker nå har jeg hatt noe utrolig vondt i leggene og får som oftest helt sykt vondt hvis jeg får press på beina. Så ja, nå har jeg tydeligvis fått beinhinnebetennelse. Det er så typsik! Akkurat når jeg har begynt å ta dansingen ordentlig seriøst og virkelig har jobbet for å bli bedre og komme meg videre, så må jeg jo selvfølgelig få en skade, hvis jeg kan kalle det det. 

Det er heldigvis ikke så ille enda, jeg må bare kutte ut noen treninger og ikke ta i sånn alt for mye når jeg trener styrke. Men åh, jeg kommer jo til å bli dårligere og komme ut av trening... Akkurat når jeg er på vei opp i champ også :( Begynte nesten å gråte når jeg fikk vite det, dans har blitt så viktig for meg!
Jeg har hvertfall tenkt til å droppe 1-2 treninger i uka, og ta det litt mer med ro og ikke jogge. Så skal det nok bli bedre etterhvert, håper jeg! Jeg må hvertfall ta det med ro før neste konkurranse, så jeg ikke ødelegger beina mine noe mer. Det er heller ikke sånn kjempelenge til NM, da er det hvertfall viktig at jeg ikke har noen skade. 


 Noen som har hatt beinhinnebetennelse? 


5 plass!

10.03.2012
17:58

ENDELIG FIKK JEG FINALEPLASS! ååh, jeg har ikke vært i finalen siden august, er så utrolig glad akkurat nå! Fortsatt, jeg føler at jeg kunne gjort det bedre. Men hør nå her, jeg måtte danse først første runden, og så måtte jeg danse kvartfinale, så omdans, så semifinale og til slutt finale. Hver runde varer i litt over et minutt, og mellom omdans, semifinale og finale så fikk jeg såvidt tid til å få igjen pusten, så i finalen danset jeg UTROLIG slapt... Men jeg er hvertfall utrolig fornøyd da! endeliiiig, hihi. Nå mangler jeg bare 6 poeng til jeg er i et høyere nivå, aka champ hihi. Jeg har vært i det nivået jeg er i i snart 3 og et halvt år, så jeg føler at det er på tide å komme seg opp i champ snart. 

Og seriøst, jeg klarte såvidt å puste og gå etter finalen, det var helt sykt.. 
Fornøyd! 


Se forresten så helt sykt brun jeg er på magen! 

Nå skal jeg dusjeee, vi snakkes! 

Klar for dansekonkurranse!

10.03.2012
13:05

Hei! Nå har jeg akkurat sminket og brunet meg til dansekonkurransen i dag, jeg er utrolig spent og gleder meg veldig. Men en liten ting, jeg er litt tett i halsen og litt tett i nesa, så jeg vet ikke helt om pusten min vil samarbeide med meg i dag. Jeg sleit jo veldig med astma og slikt på dansekonkurranser før, så jeg klarte ikke å holde ut. Men vi får bare håpe på det beste! Jeg gleder meg til å møte bekjente fra byer langt unna igjen hvertfall, hihi. 

Drakta miii


Jeg er ikke naken allesammen, har på tubebh


Ble skikkelig fornøyd med hårdotten, så jeg tok litt mange bilder hihi
Konkurrerer du i noen sport? 

Vintermesterskapet 2012

05.02.2012
12:26

God morgen! Nå har jeg akkurat våknet, og tenkte å blogge litt om konkurransen i går. 

Jeg fikk ikke noe bra resultat, jeg kom bare til kvartfinalen. Men nå danser jo jeg i en av de største klassene i mester-klassen, så jeg kan på en måte ikke forvente så mye heller. I går dansa jeg mot 32 stk blant annet. Men uansett, jeg hadde ny drakt og var utrolig fornøyd med den! Så jeg var ikke noe sur eller noe siden jeg ikke kom videre, bare litt skuffa. Pluss at når jeg dansa i kvartfinalen var det noen som slo til meg så jeg mista den ene øyevippa mi.. og jeg tror en av dommerne så at jeg bare hadde en..... kleint

Her er i hvertfall noen bilder!


Litt brun, hehe


sminka da


Meg og Lone til høyree


Elsker den nye drakta, hihi

Går du på dans? 

Selvbruning

03.02.2012
23:48

Nå har jeg akkurat tatt selvbruning til konkurransen i morgen, noe jeg ser at jeg godt kunne ventet med til i morgen. Det var jo første gang jeg brukte denne selvbruninga, så jeg visste ikke at den smitta av, men det gjør den tydeligvis. Så, i morgen kommer jeg sikkert til å våkne i en helt brun seng, haha digg. Også nå kan jeg jo like gjerne fortelle dere hvordan jeg gjør det. Det er forresten første gang jeg bruker den Glow greia!


Først sprayer jeg denne der hvor jeg skal ha det (altså der hvor huden min er synlig) og hvis det er ujevnt gnir jeg det bare ut med hansker for å gjøre det finere. Hvis man holder den nærme, sånn som jeg har gjort, så blir man utrolig, unaturlig brun. Jeg tror ikke akkurat at det er det dere har så lyst til, til vanlig bruk og sånt. Denne kjøpte jeg på apoteket, husker ikke pris. 


Og så tar jeg denne for å få glans i huden. Sånn at det glitrer litt you know. Denne bare smører jeg ut med gummihansker. Denne ble kjøpt i england, men det var ikke jeg som kjøpte den så jeg aner ikke hvilken butikk. Ca 80 kr. 


Meeeen jeg har ikke smørt på den shimmeren enda, så jeg er sånn pudderbrun nå, hehe. Og som dere ser har jeg IKKE tatt i ansiktet, og aner ikke om jeg skal gjøre det heller! For jeg vet ikke om jeg rekker å få det bort før mandag, og vil ikke ha masse sjolder osv i ansiktet på skolen.. åh

Men ja, jeg er nesten klar i hvertfall! Jeg skal ta på shimmeren i morgen :) 
Tar du selvbruning? 

Dette er ikke til vanlig bruk, det er til dansekonkurranse i morgen hvis dere ikke fikk med dere det!

 

Fått dansedrakta, endelig!

26.01.2012
16:47

Jeg var akkurat i posten og hentet dansedrakta jeg bestilte fra england litt før jul! Den er speisallagd til meg, hihi ♥ jeg er superfornøyd med designet! Men den var litt trang nede ved hoftene, og da får jo jeg med en gang litt som stikker ut her og der, så for å se bedre ut i drakta har jeg tenkt til å stå opp klokka 6 hver dag og jogge + dansetrening og egentrening hjemme. Har hatt komplekser på meg selv siden 6klasse, men har på en måte aldri klart å motivere meg selv til å trene ordentlig unntatt på sommeren når det er 0 snø og lettere å jogge. Vi får se om jeg klarer det! 


Her er den i hvertfall, sick fin! men på bildet til høyre ser dere at den er litt stram i shortsen.. 

Hva syns du? :)
 

Positivt innstilt

16.01.2012
21:48

Hei! Føler at jeg blogger veldig mye om dette nå, men jeg kom hjem for trening for litt siden. Jeg er veldig positivt innstilt til den nye danseskolen! De tok meg i mot veldig bra, og jeg følte at jeg fikk mye ut av treningen. I tillegg til at de har utrolig mye å tilby! Sånn som styrketrening, akrotrening, og masse mer. Kjenner jeg gleder meg til denne sesongen, og ikke minst til jeg får den nye dansedrakta mi! Den ble sendt fra england i dag, hihi

kil1

Har du trent i dag?

First

16.01.2012
19:20

Heihei! Nå har jeg akkurat vånet, har nemlig sovet litt. Jeg blir alltid så liten etter skolen, skjønner det ikke... Men som jeg har nevnt i et par innlegg skal jeg bytte danseskole og alt det der, og nå skal jeg på første ordentlige trening for første gang! Jeg er utrolig nervøs, jeg kommer mest sannsynslig til å være ganske mye alene, hehe. Samtidig gleder jeg meg til nye folk og nytt miljø! 

Dere hører nok ikke mer fra meg før i morgen, må jobbe med skole you know :)


gammelt, men thumps up! 

Går du på dans/sport? 
 

Helgen

27.11.2011
17:28

En av de beste helgene på lenge, spør du meg. Konkurransen gikk ikke sånn utrolig bra, men jeg er sånn helt greit fornøyd. På lørdag kom jeg til semifinale, noe jeg er fordnøyd med, og i dag kom jeg til kvartfinale, noe jeg ikke er så fornøyd med. Med tanke på at det var juleball på fredag, og konkurranse resten av helgen så er jeg ganske sliten nå, men det er godt å være ferdig! I tillegg til at jeg har tentamen i morgen, hektiske dager må jeg si. 

Jeg har i hvertfall tenkt til å gå i dusjen nå, og så skal jeg bare slappe av resten av dagen :)


meg akkurat nåååå 


Hvordan har din helg vært? 
 

Dancer of the year

26.11.2011
11:58

Hei dere! Akkurat nå sitter jeg og spiser frokosten min, som mamma kom opp med. Den består av masse grønnsaker, kylling og brød. Herligste frokosten noensinne! Jeg har vel egentlig ikke så mye tid til å blogge, jeg må nemlig være i skedsmohallen om 35 minutter. Og ja, jeg må VÆRE der. Jeg gleder meg i hvertfall til å danse i dag! Jeg skal danse slow (sakte)  i dag, og så skal jeg danse singel (fort) i morgen. 


Fra oktobermesterskapet
 
Hva skal du i dag?
Har du vært på dansekonkurranse før? Eller skal? 

Åpningscup!

24.09.2011
19:46

Hei dere! Nå kom jeg akkurat hjem fra dansekonkurranse! Og jeg kom ikke tomhendt, jeg fikk nemlig 6. plass og fikk dermed en pokal♥ Jeg hadde egentlig tenkt til å blogge i morges, men det ble til at jeg overnatta hos Iris og går og dro rett derfra til konkurransen. 

Jeg hadde litt problemer i dag med å holde ut hele dansen. Pluss at jeg tror jeg skada håndleddet, men det går over.  Og i tillegg til at hver gang jeg danser så tar jeg splitthopp og skal liksom lande på kneet, så etter et par runder med det så hadde jeg utrolig vondt. Noen blåmerker må man tåle! Men, jeg skal sove hos ingrid idag så vi snakkes i morgen! 

 
Iphone bilder. Disse ble tatt i dag! 

Hva har du gjort i dag?  

Super fornøyd!

10.07.2011
22:15

Først, så vil jeg takke Susanne som anbefalte bloggen, og så vil jeg takke Katrine som har laget designet! Syntes det er utrolig fint og vil gjerne anbefale dere å gå inn på designbloggen hennes. Headeren lagde jeg selv, den er bare midlertidig til jeg får noen bedre bilder jeg kan lage en bedre header av. 

Men ja, jeg har forresten vært på trening i dag! Kjente at det var utrolig deilig å komme igang igjen, etter en måned uten dansing. Det har skjedd så mye vettu, og jeg har gjort så mye så jeg har ikke hatt tid til å dra på trening. Heldigvis er det mange treninger i sommerferien jeg har tenkt meg på. Jeg hadde forresten med meg kameraet i dag!


Jeg driver å tøyer ryggen min, så jeg kan få beinet bak helt rett. Her ser dere jo at jeg har en start :-) 


Sandra og Lotte, dobbelpartnere ♥


Tøyer hardt her ja


Hihi meg detta


Lotte og Anja ♥
 
 Går du på dans/sport? 
 Bruker du gratisdesign?  

sommercup 2011

04.06.2011
18:32

I dag har jeg vært på dansesesongens siste dansekonkurranse! Jeg er utrolig fornøyd, siden det var 31 stykker i klassen der jeg dansa (vanligvis er det rundt ca 23-27) og jeg fikk 4 plass! Også vil jeg takke Nina for at hun ordnet håret mitt, og Silje for at hun fikset på dansen min ♥ 

Har du gjort noe spennende i helgen? 


nm 2011

08.05.2011
10:03

God morgen! Nå sitter jeg og gjør meg klar for dag 2 av Norgesmesterskapet 2011. I går gikk det ikke like bra som forventet, men jeg kan jo ikke akkurat si at det var dommernes feil når det egentlig ikke var det. Jeg følte at jeg dansa bra og jeg følte at jeg ble sett og alt det der, men det virka som dommerne bare så på ansiktet og smisking.. Men nok om det, jeg syns jeg må slutte å klage på alt hele tiden! 

I dag skal jeg nemlig danse slow. Jeg vet selv at jeg ikke er så flink til det, men jeg skal danse bare for å danse og forventer ingen bra resultater for i dag, siden det bare er andre gang jeg danser slow.  Jeg fikk i hvertfall mange bilder i går! 

Ble litt mye kanskje, menmen. Vi snakkes! 

ny drakt!

16.04.2011
15:59

Hei dere! Lenge siden sist må jeg si, jeg vurderer faktisk å begynne å blogge litt igjen. Ikke regelmessig, men innimellom. Jeg har gjort mye de siste ukene, så jeg har på en måte ikke tid til bloggen. Men, jeg blogger på en måte for å "holde minnene" et sted, annet enn i huet. Så jeg vil bare vise den nye drakten jeg fikk på konkurransen i dag! Jeg sugde forresten, menmen.. Elsker den. 
Hva syns du?  

vårcup 2011

19.03.2011
17:25

Jeg fikk 5. plass! Er utrolig fornøyd, ettersom at det har gått så dårlig i det siste. Jeg har hatt utrolig mye energi i dag, og jeg har vært positiv gjennom hele dagen, og alt er bare bra! Elsker når jeg har energi til tusen.

Det eneste negative denne helgen, er at jeg ikke får vært med på lanet pga konkurransen, men siden jeg fikk finaleplass, bryr jeg meg egentlig ikke så mye lenger. Altså, i går følte jeg at jeg gikk glipp av noe stort, men.. ja, det bryr meg ikke så mye lenger. Jeg er glad jeg heller fikk denne femteplassen, enn å sitte inni en svett hall og bare sitte på pc'en. 


Pia <3 


hæhæhæhææ


Katrine, grautlerer med 1.plass! 


Også lone da, danset i mester første gang i dag! 

Hva har du gjort i dag?

fixfix til konk!

19.03.2011
11:53OG PC'EN GÅR TOM FOR STRØM, UÆÆ!

snart klar!

05.03.2011
11:33

Hei dere! Jeg har akkurat blitt ferdig med å sminke meg til dansekonkurransen i dag, og mangler bare å få ordnet håret og få satt på løsvipper. Jeg har nemlig ikke noe øyevippe-lim skjønner dere, så jeg må låne av noen på konkurransen eller kjøpe

Anyways, formen i dag er helt grei. Jeg er ganske tett i bihulene, men jeg føler meg opplagt nok til å dra på konkurransen. Selvbruningen i går forresten! Den gikk ganske bra på beina, men jeg har fått de fineste sjollene på armene. Heldighvis er armene mine gjemt under drakta.. haha!


Det brune der er faktisk fargen på beinet mitt. 


Dette tok jeg leenge før jeg var ferdig, men sånn ser jeg ut nå: 


As you see så er ikke håret fikset.


Det blir forresten dårlig blogging, for jeg kommer til å oppholde meg i skedsmohallen hele dagen. 
Skal du på konkurranse i dag?

VINTERMESTERSKAPET

05.02.2011
18:41

Seriøst, verste konkurransen noensinne. Jeg er jo syk, så jeg burde egentlig ikke si noe. Jeg kom bare til 2try. Det er forresten en sjanse til å komme til semifinalen for de som ikke dansa bra nok i første runde til å komme til semifinalen.

For det første, jeg har astma. For det andre, jeg er syk. For det tredje, jeg ble slått til på brystet rett over lungene, så pusten ble slått ut av meg. Of course klarte jeg ikke å danse videre, så jeg datt sammen på dansegulvet og gispet etter luft.

Ja, jeg har astmamedisin, men den funker ikke på meg lenger. Jeg tror på en måte at kroppen min har blitt vandt til den så jeg ikke reagerer lenger, eller så har jeg kanskje brukt den for mye. Uansett så må jeg til legen og ta flere prøver så jeg kan få noe som funker bedre. Men ja, som dere vet så er jeg i utrolig dårlig form. Unnskyld hvis jeg blogger lite, men jeg har bare ikke energi nok.Vi snakkes!
Har du hatt noen kamp/konkurranse i helga?

OM FREESTYLE DISCOJAZZ

19.01.2011
15:48

Morn. En ting jeg ikke har blogget om enda, er dansen jeg går på. Så, hvorfor ikke nå? 

Freestyle/discojazz er den mest populære dansegrenen i Norge (tror jeg), og det er spredt utover Norge, England og sikkert mange andre land. Dette er en dansegren som krever kondisjon, styrke, mykhet, fart, spenst, teknikk og utstråling. Stort sett er det jenter som danser freestyle, men det er også noen få gutter. 

Freestyle er en konkurransegren, med basic trinn som spinn, spark og løp. Andre elementer man kan ha med i dansen er f.eks. piruetter, hopp, backcatch, spagater, splitthopp, legspin, osv.

På konkurransene er man delt inn i årsklasser og ferdighetsnivåer. De forskjellige nivåene er førstegangsstarter, rekruttering, litt øvet, mester, champion og elite. Man danser sin egen konkurransedans (singel) som man har lagd selv eller fått lagd av en trener. Det er ca. 15-20 dansere på gulvet samtidig. Når man konkurrer danser man rundt gulvet, altså i ring, og det er vanligvis 4-8 dommere. Danserne har hvert sitt nummer, og dommerne krysser av sine favoritter som går videre til neste runde.
I champion- og elite- klassene må man i tilegg til singel danse en spott i finalen. Dette er en dans som danses framover, på en måte over gulvet. De som kommer i finalen, får poeng etter hvilken plassering man får. Man trenger poeng for å komme seg opp i ferdighetsnivå. Poengfordelingen er:

1. plass = 7 poeng
2. plass = 5 poeng
3. plass = 4 poeng
4. plass = 3 poeng
5. plass = 2 poeng

6. plass = 1 poeng Når man rykker opp til en ny klasse, må man starte med 0 poeng igjen. Det er altså ikke så veldig enkelt å flytte seg oppover i klassene, for man må ha mange finaleplasser for å få nok poeng. Klassene er:

 

 

Rekruttering: Fra og med din første konkurranse danser man i denne klassen. Her kan man bare bruke vanlig treningstøy eller en rekrutterings-drakt med matt stoff.

Litt Øvet: For å komme opp i denne klassen trenger man 7 poeng. Her er det lov til å bruke spesialsydde drakter, men uten steiner, glitter, frynser osv. 

Mester: Du trenger 14 poeng fra litt øvet til mester. Her kan man danse i hva man vil, og de fleste bruker drakter med steiner, frynser og masse annet tilbehør!

Champion: Når du har samlet 21 poeng i mesterklassen rykker du opp i champion. Her kan man også bruke hva slags drakter man vil.

Elite: Kun de beste i champion over 12 år blir plukket ut til å danse i denne klassen.

Alle danseskoler har også sine egne skolekonkurranser noen ganger. Dette er konkurranser hvor bare dansere fra danseskolen får delta. Man pleier som oftest ikke å få poeng her, men i noen tilfeller kan det hende at man får 1 poeng. Skolekonkurranser er ofte for trening til en stor konkurranse, som foreksempel NM. Går du på freestyle?

SPØRSMÅLSRUNDE, HUSK!

DANSE CD'ER - LOVE!

16.01.2011
18:00

Hei dere! I dag har jeg vært på trening, og der fikk jeg kjøpt meg sånne danse cd'er! Gud, som jeg elsker dem. Jeg kjøpte en slow cd og en freestyle cd. De freestyle cd'ene finnes bare på cd'en liksom, de finnes ikke på internett eller i butikken eller noe lignende, så jeg får på en måte ikke lagt dem ut her. Men ja, noen av slow-sangene er sikkert på internett. 

Ja, jeg skriver utrolig rotete og tullete nå... Det er sikkert fordi jeg har stått litt for mye på huet, jeg var nemlig på turntrening. Jeg lærte egentlig ikke så mye nytt, annet enn litt forbedring i bro-overgangene mine. Med litt, så mener jeg nesten ingenting. Hoho! 
yo


Jadda, jeg suger :)

Har du hørt Freestyle musikk?

JEG ELSKER Å TRENE

10.01.2011
20:13

Halla! Nå sitter jeg nytrent og klar til å ta et bad, men jeg rekker å poste et lite innlegg i mens badekaret fylles. Jeg kom akkurat hjem fra trening, som jeg på en måte sa, og åh, jeg syns det er like deilig hver gang. Men ja, selvfølgelig trenger jeg å komme i ordentlig form. Jeg trener ikke på mitt beste enda. 

Vi har forresten fått nye timeplaner, så jeg tror jeg kommer til å trene nesten hver eneste dag unntatt lørdag, og da får jeg nesten ingen tid til bloggen. For ja, det er jo lekser, venner og hjemmearbeid også. Og jeg må forresten dele ut sånne dansebrosjyrer i postkassene til folk i morgen, og jeg skal på filmkveld med Linh-Dan. I morgen, travel dag. Det betyr at det sikkert ikke blir noe særlig til blogging, med mindre jeg finner ut av hvordan man mobilblogger.Det eneste jeg hadde.

Hva har du gjort i dag?
Liker du å trene?

seline kilen

seline kilen 15, Fet
Hei søte deg! Jeg er en 15 år gammel jente fra fet som går på dansing. Bloggen min handler generelt om hverdagen min og hva jeg gjør. En typisk hverdagsblogg kan man si. Håper du liker den!

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

- seline kilen
hits