Syk uke

11.10.2012
12:20

Hei! Har vært hjemme siden tirsdag denne uka siden jeg er syk. Skal prøve å komme meg tilbake på skolebenken i morgen. Men hvertfall, jeg har levd på te de siste 3 dagene. Overasskende nok har jeg ikke tatt noen piller eller noe nesespray, har bare drukket te og spist en sånn c-vitamin. Naturlig er best <3. Neida. Men ja, søsteren min lagde vafler i går også ble det igjen litt røre så jeg stekte meg noen til frokost! Og selvfølgelig te. Må ha te. 

 

Flere som er syke?


Høstferie er så digg

02.10.2012
21:11

Åh, starta dagen med å få servert frokost på senga. Bacon <3<3 også bare lå jeg i senga hele dagen egentlig, noe jeg seriøst kunne gjort hele livet mitt. Neida. Eller jo litt. Men ja, så kom en kompis på besøk og var her i en time ellernoe, så dro jeg på trening. Orka ikke trene ordentlig da, feriemodus. Så tar meg heller en joggetur i morgen! (kanskje). Resten av kvelden skal jeg egentlig bare sitte foran pc'en og se på en film ellernoe. Sånn typsik alenekveld for jenter vet dere. 


instagram sier hei

Hva har du gjort idag? 
 

Søndag morgen

30.09.2012
13:26

Hei! I går var en veldig koselig dag med kake og besøk av Iselin. Herligste jenta, synd jeg ikke ser henne så ofte. Egentlig gjorde vi ingenting, vi bare var hjemme hos meg og snakket om diverse ting. I den bursdagsferingen var jeg ikke så veldig sosial for å si det sånn, jeg hentet kake, spiste den, og gikk opp. Hehe

Akkurat nå sitter jeg og ser på America's Got Talent ellernoe, oog har absolutt ingen plan for i dag. Har  forresten kjøpt hårfarge så jeg kan ta etterveksten min, selv om jeg var fullt bestemt på at min naturlige hårfarge skulle vokse ut igjen. Det endte bare opp med tidenes styggeste ettervekst så ja. Kommer nok til å bli anderledes, men er nok forhåpentligvis verdt det!

 
Haha, man ser GODT at jeg ikke har sminke på. Noen som vil?????

Hva skal du i dag? 

Hadde mandag vært en jente hadde jeg hatet henne

24.09.2012
22:54

Hei! Åh, endelig er mandagen over. Dette må ha vært den mest slitsomme mandagen jeg har gått gjennom i hele mitt liv. Startet jo dagen med skole som vanlig, noe som aaaldri tok slutt. Eller joda men det føltes sånn. Når jeg kom hjem la jeg meg til å sove med en gang siden jeg bare klarte å sove 4 timer i natt. Etter det dro jeg på trening og når jeg ikke hadde kommet halvveis i treninga en gang fikk jeg hodepine og ble skikkelig dårlig så jeg dro hjem. Og nå er jeg hjemme. Og har dusja. Og skal sove. Og jeg orker ikke gjøre lekser. Og vi skal ta klasseblide i morgen. Æsj. 
og her er noen zøte bilder fra nå

Hvordan har mandagen din vært?

 

Helg igjen

14.09.2012
15:23


Meg i daaaaag

Bestemte meg for å krølle håret i morges, men som dere ser så har det gått ut. En av ulempene med å ha naturlig rett hår, man MÅ bruke hårspray hvis man vil bølge håret og da blir håret så seigt og ekkelt. Uansett, endelig helg! De eneste planene jeg har for helgen er dansekonkurranse i morgen, noe jeg er utrolig spent for. Det er trossalt sesongens første dansekonkurranse. Forrige konkurranse var i starten av juni liksom, føler meg kanskje liiiitt ute av form men vi får se hvordan det går 

Hva skal du i helgen? 

Effektiv hjemmedag

13.09.2012
14:32

Hei! Holdt meg hjemme fra skolen i dag, så jeg har likegjerne jobbet med skolearbeid. Det er jo ikke så mye annet å gjøre når man er hjemme og ALLE andre er på skolen, så hvorfor ikke? Jeg har fått jobbet med noen innleveringer og øvet til et par prøver. Men over til noe annet! Jeg hadde egentlig tenkt til å lage meg en skikkelig godt salat ellernoe til lunsj, siden jeg har tid til det ikke sant. Men kjenner dere meg vet dere at jeg ikke gidder. Så, her er dagens lunsj:


Spaghetti med ketchuuuup

yessssss

Hvordan har din torsdag vært? 

Bilder fra søndag

11.09.2012
16:19
Håper jeg får lov til å poste dette, Malin
OKKKKK orker ikke laste opp fler, jeg må jobbe med matte! Har nemlig matteprøve i morgen, ønsk meg lykke til... 

Hva syns du om bildene?

Ut

08.09.2012
13:37Nåååå stikker jeg ut og møter en venninne, over ser dere halvparten av det jeg har på meg i dag. Senere i  dag skal jeg ut med noen venner, ellersssss bare slappe av. Ha en fin lørdag alle sammen! Hva skal du i dag?

Endelig fredag

07.09.2012
19:57

Hei! Ååh, så deilig med helg. Ikke at jeg har noe planer ellernoe, men det å få 2 fridager er virkelig noe å sette pris på når skoledagene er så hektiske og slitsomme. I dag har jeg egentlig bare vært på skolen og vært ute med en kompis. Resten av kvelden går vel på å slappe av med en film eller noe, alltid så koselig! 
hahhaha har ikke bildedagen i dag for å si det sånn

Hva skal du i dag?  

PARTY HARD

18.08.2012
17:45

Bare tulla, jeg skal kjøpe pizza og brus og se på film helt alene wihu. Egentlig var planen å gå ut å spise med noen venninner i kveld, men kjenner at jeg ikke orker også gidder jeg ikke bruke penger på det. Så jeg holder meg heller hjemme og har en avslappende kveld for meg selv. Har jo vært på reisefot siden starten av august, så kjenner at det blir ganske deilig! Endret forresten designet, bare til noe enkelt fordi jeg var lei av det andre. Nok om det, vi snakkes senere en eller annen gang. Jeg vurderer å begynne å blogge sånn ordentlig igjen, meeeen vet ikke om jeg gidder haha. Men ja hade


Se, myggen gjorde meg om til en hindu

Hva skal du i dag?


Dilemma

03.08.2012
17:59

Nå er det bare 2-3 timer til jeg drar til flyplassen, jeg drar nemlig til Hellas i natt, kjenner jeg gleder meg masse til å dra fra dårlig vær og heller komme til et sted med bikiniføre. Når det gjelder flyturen er jeg ikke nervøs enda, men det blir jeg garantert rett før jeg går på flyet. Heldigvis skal vi på et av de nyeste norwegianflyene hvor det er internett ombord! Men ja, i dag har jeg brukt dagen min på å møte de jeg hadde mulighet til å møte før jeg dro, ville jo trossalt bruke den siste dagen min her så bra som mulig så jeg tok meg en tur på norwaycup - som var dritkjedelig, men jeg møtte en del jeg kjente på vei dit :) 

MEN DILEMMA! Koffert. Jeg vet ikke om jeg skal bruke en enkel trillekoffert, eller en stor koffert så jeg får med meg det jeg trenger. Altså, jeg hater å gå rundt med store kofferter siden de er så sykt vanskelige å få med seg, men jeg får liksom plass til det jeg trenger i en liten trillekoffert - men da får jeg ikke plass til ting jeg kjøper og sånt. Kan noen hjelpe meg? Stor, vanskelig koffert eller liten og enkel?

 
Gira på syden!
okeida får ikke plass til alt men 

HVILKEN?

Drittsommer

13.07.2012
15:49

Ingenting å gjøre, ingen er hjemme, været suger og når folk kommer hjem drar jeg  til utlandet. 

FLOTT HÆ? Noe jeg syns er litt teit, er at hvert år sier alle "ååå sommer 2010/2011/2012 skal bli den BESTE" og så ender vi alltid opp med en slik norsk drittsommer hvor det regner hele tiden. Altså kjære gud, når vi først har sommerferie, kan vi ikke få litt sommer også? Halvparten av sommeren har jeg brukt på å sove til tre om ettermiddagen og sitte på facebook resten av dagen. Men heldigvis skal jeg til syden! Selv om det er ganske lenge til, rundt august altså. Uansett da, jeg skal til vestby i dag igjen for å besøke maijohanne og sikkert møte noen folk der. Blir koselig! 

 
Fra holmsbu i juniiii

Hvordan er din sommer? 

Vinn Jeffrey Campbell!

12.07.2012
21:15

Hehe dere trodde sikkert jeg hadde konkurranse nå

Men nei, jeg deltar i en konkurranse hvor man kan vinne Jeffrey Campbells og siden jeg har syyyyykt lyst på, men ikke har lyst til å betale så mye for det så deltar jeg i  >DENNE< konkurransen hvor jeg har mulighet til å vinne et par med Jeffrey Campbell sko! Altså, sjansen for at akkurat JEG vinner er jo dritliten, men hvorfor ikke prøve tenker nå jeg. YOLO! neida. 

33112_1324223432_large 
Bare lånte bildet de brukte jeg.

Du kan delta HER: http://emtwins.blogg.no/1341839384_vi_er_tilbake_starter.html 

Vestby

07.07.2012
00:44

Hei! i går kom jeg hjem fra Vestby hvor jeg besøkte Mai-Johanne. Jeg ble kjent med utrolig mange herlige folk og skal garantert tilbake dit! Savner stedet allerede seriøst. Ooooooog i dag har jeg vært med Mariel og Christoffer, veldig koselig dag. 


Hahaha mariel, døde av dette bildet


Og dette


Også legger jeg ut dette bare for å lagre det på mobilen for å legge det ut på instagram en gang <3333333 


 

VG-lista neste!

29.06.2012
14:10

Hallo! Nå har jeg akkurat fjernet gårsdagens sminke og skal snart sette på meg ny. Jeg skal på VG-lista i dag med Malin, Rikke og Andreas som er kjæresten til Rikke. Jeg gleder meg veldig til å dra dit siden stemningen er alltid så bra når artistene synger, selv om det er utrolig dårlig vær. Veldig dumt at flo rida ikke kommer da, det var jo på en måte høydepunktet men.. 

Sov forresten med fiskeflette i natt, fikk verdens fineste krøller! Selvfølgelig regner den ene dagen jeg bestemmer meg for å ha krøller. Jeg har jo naturlig stritt hår, så regnet retter de på en måte ut, omvendt enn alle andre som får krøller når det regner haha.


Uten sminke og slikt 


er helt forelska i dem! 

Skal du på VG lista?

 

Oh sweet summer

27.06.2012
17:53

Elsker dagene nå, blir så glad av godværet! I går sov Ingrid hos meg, vi solte oss og lagde smoothie og sånne typiske sommerting. Endelig fikk jeg sommerfølelsen! Var virkelig på tide etter drittværet syns jeg. Senere i går så gikk jeg ut med noen folk, og etter det sov Rikke hos meg. En koselig dag! Og i dag har jeg vært i lillestrøm med Rikke og Malin, vi orka ikke lage frokost så vi dro på burgerking haha. Jeg, Rikke og Malin skal på noe sånn festgreier litt senere i dag, tror egentlig det blir dritdårlig men vi får vel sjekke det ut. 

 
woho

Hvordan er din sommer? 

Oppdatering

21.06.2012
21:48

Denne blogginga går ikke akkurat som den skal, men jeg har helt ærlig ingenting å blogge om. Der kom de unnskyldningene igjen, jeg tror ikke jeg gidder å unnskylde meg noe mer for folk blir bare lei av å lese sånt. (hvis det fortsatt er folk her da hehe) 

Nå har jeg hvertfall fått sommerferie! Det var siste skoledag i dag, utrolig deilig. Jeg har telt ned til sommerferie i nesten 200 dager, og endelig er den her! Litt trist å ikke se klassen på 8 uker da, det er en så herlig gjeng så ♥ Det er også utrolig rart å tenke på at neste år er siste år på ungdomsskolen, når jeg fortsatt husker da søsteren min gikk siste året. Uansett, planene mine for sommeren er egentlig bare å ha det jævla bra + en tur til paris. Ah, håper ikke dette blir en slik drittsommer som i fjor.

Og til slutt vil jeg bare ønske alle sammen en riktig god sommer!


Bilde fra siste skoledaaag

 

Følg meg på instagram

15.05.2012
15:15

♥ selinekilen 
 Hei! I dag har jeg vært hjemme fra skolen, er fortsatt syk. Derfor har jeg ikke stort å fortelle om, nå skal jeg se på de to nyeste episodene av How I Met Your Mother. Ellers håper jeg dere har hatt en fin dag! 

 Hva har du gjort i dag? 
Har du instagram? 

Matte dreper meg

14.05.2012
21:28

Skjønner virkelig ikke hvorfor vi må ha det i hverdagen uansett, vi får jo ikke bruk for det? Eller det kommer kanskje ann på hva du har tenkt til å bli haha... Jeg sitter hvertfall å jobber med det nå, etter en krangel med mamma og pappa angående matte. Vi begynner alltid å krangle fordi jeg ikke skjønner osvosv, men det ordner seg alltid. Jeg er fortsatt litt syk, eller jeg har hvertfall ganske vondt i halsen og så har jeg en ubehagelig følelse i hele kroppen. Med litt jordbær og te så hjelper det! Overraskende nok så hjelper te uansett når jeg er syk. Love


elsker denne genseren


Hvordan har du hatt det i dag da? 
Er du flink i matte?
 

Noen som vil ha Nicki Minaj billett?

14.05.2012
14:49

Noen av dere som vil ha Nicki Minaj billett? Emilie F. Hansen selger 1 billett til konserten i Oslo Spektrum 9 juni! Kontakt henne på facebook. 

Ellers er jeg i dritdårlig form i dag, så jeg dro hjem fra skolen litt før. Ellers har jeg hatt en bra dag, og så ble jeg kjent med en fyr på bussen som helt tilfeldig begynte å snakke til meg haha. Koselig. Nå skal jeg hvertfall legge meg ned å sove litt, i håp om at hodepinen forsvinner. Snakkes kanskje senere, må øve til matteprøve og slikt så jeg er litt usikker på hvor mye tid jeg får. Må også droppe trening i dag, fml :(


haha så dritsur ut egentligSkal du på Nicki?
Hva har du gjort i dag?  

 

God natt søtinger!

13.05.2012
22:14

Nå skal jeg bare ta en rask dusj før jeg legger meg, må lade opp til ny uke. Det er jo trossalt 17 mai på torsdag! Pluss at jeg har en prøve og tentamen denne uken, er ikke kjempegira akkurat. Helgen har hvertfall vært veldig koselig, og så må jeg takke dere som har hjulpet meg med å komme på topplista! Jeg skal prøve mitt beste på å holde meg der. Og forresten, til deg som spurte om jeg kunne legge ut en video hvor jeg danser så har jeg ingen, desverre. Jeg kan sikkert ordne det, men ikke før om mange måneder.  Orket ikke å styre med å finne kameraet til pappa osv... 

God natt, sov godt! 

Slapp søndag + svar på noen spørsmål

13.05.2012
15:30

Hei! I dag har jeg og Rikke ikke gjort annet enn å være på rommet mitt og stirre inn i pc'en, men sånn er nå søndager eller hva? Det kommer kanskje et outfit senere i dag, hvis Rikke ikke må hjem. Er nemlig så heldig å få låne kameraet hennes når hun er her, siden jeg ikke har noe eget enda haha. Uansett da, det var veldig koselig i går! Det var mye prat og latter, og så så vi (jeg) på Desert Flower. Det er bare verdens fineste film! 

Fikk forresten noen spørsmål igjen:

Blogger du dag? 
- Haha mener du daglig? I såfall så prøver jeg så godt jeg kan å blogge hver dag ja :) 
 

Leser du noen faste blogger? 
- Sophieelise, auroramohn, l0ve, Tcmn, Rsyversen og Maddepaddee

Hvor mange dager trener du i uken? 
- Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og noen ganger søndag :)
 

Oppskrift på oreois? 
- Veldig enkelt! Bare kjøp vanlig vaniljeis og bland det med knuste oreobiter. 


 
Bare noen bilder fra nååå. 

Hva skal du i dag?
Hvordan pleier din søndag å være?  

Lørdagskos

12.05.2012
23:07

Heihei! Nå har jeg og Rikke vært litt ute og tatt noen bilder, og jeg ble ikke fornøyd med noen. Er det mulig. Vi har hvertfall laget oss oreois! Det er bare det beste som finnes. Ellers sitter vi bare og slapper av på hver vår pc og skal kanskje se en film senere. I morgen har vi ingen spesielle planer heller, bare slappe av og lade opp før ny uke. Forresten så må jeg takke alle som har begynt å lese bloggen min! Statistikken min gikk fra 20 lesere til 1700 etter at jeg ble linket av TCMN. Håper det holder seg oppe da, hihi. 

 nammm

Hva gjør du i kveld?  

Opptatt ogsånn

12.05.2012
10:09

Hei! De siste dagene går egentlig bare på å være sosial og sånt, jeg er for det meste med venner eller så trener jeg. Men åh, tusen takk for alle gratulasjoner om at jeg vant konkurransen på tcmn sin blogg! Er utrolig takknemlig, jeg trenger virkelig nye treningsko. Men ja, veldig koselig å vinne altså. I dag skal jeg på shopping med Rikke, og etter  det skal hun sove hos meg. Jeg kan sikkert låne speilrefleksen til pappa for å blogge litt, vi får se. 
 

Fikk forresten spørsmål:

Hvilket dansestudio går du på? 
- Jeg går på studio1 :) 

Er det ikke kjipt å ha bursdag 22 juli? 
- Jo, selvfølgelig. Men ikke tenk på meg! Det er ikke meg det er synd på :) Meg og Camilla :) 

Hva gjør du i disse dager? hehe ja hehe
 

Begynner ordentlig snart

05.05.2012
12:21

Denne blogginga går dårlig av en grunn: jeg har ikke noe kamera. Så, jeg kommer til å begynne å blogge ordentlig når jeg får det! Noe jeg håper jeg får til konfirmasjonen min, som er om 2 uker. Men det kan jo alltids hende jeg kommer med noen innlegg innimellom. Jeg skal blant annet blogge om NM, som er på søndag. Men ja, dagene går vel egentlig bare til å være med venner, sove og trene. Ikkenoe kjempespennende som skjer akkurat. Så vi snakkes når jeg får kameraaaaaa, hvis jeg får det! 

 

Fiskefletteee

26.04.2012
15:58

Hei, jeg har akkurat kommet hjem fra skolen og er dødsliten. Legger meg og sover nå, god natt ♥Hva syns du? Ingrid har laget den ♥

 

Meningen med treningen

25.04.2012
22:03

... Er å bli flinkere til NM! Som bare er om 1 uke og 3 dager. Herregud, tiden går så utrolig fort. Så nå er det skjerpings på kostholdet til neste uke, og jeg skal drikke masse vann! Siden det har noe med utholdenheten å gjøre. Jeg har forresten ikke blogget fordi jeg ikke har noen ting å blogge om. Hvis noen lurer på hva jeg gjør så drar jeg på skolen, kommer hjem, sover og trener. Noe som også gjør at det ikke blir sånn kjempemye tid til å sitte foran pc'en, skal prøve å skjerpe meg litt med det også. 
Kveldsmaaat, sunne meg


haha chiller


Skummel???????

Trener du? 
 

Uuuuut

20.04.2012
18:09

Hei! Nå skal jeg ut å spise med mamma, søsteren min og en sånn fyr, og etter det skal jeg sove hos Ingrid. Blir en bra fredag! 

Hva skal du idag? 


 

Overnatting og konkurranse

15.04.2012
15:40

Hallo! I går og på fredag hadde jeg det så koselig så jeg gadd rett og slett ikke å blogge. Men oppdatering kommer nå! På fredag etter skolen var jeg på kebaben med Mai-Johanne og noen fler, har jo ikke sett henne på kjempelenge! Senere på fredagen overnattet Rikke hos meg, og vi gikk ut ganske sent og snakket med noen gutter som dreiv å bråka utafor vinduet mitt. Haha, aner ikke hvem de er eller noe da... 

Uansett, på lørdag ble Rikke og Mai-Johanne med meg på dansekonkurranse. Jeg måtte være der i 6 timer siden de hadde et nytt opplegg ellernoe, så jeg var utrolig sliten når jeg kom hjem. Jeg kom forresten til semifinalen, er ikke helt fornøyd med resultatet. 

 
Dette spiste vi på fredag, love it

 
haha pen jeg er

Hva gjorde du i går?
Har du hatt det fint i helga? 

Thursday

12.04.2012
19:49

Etter skolen i dag dro jeg inn til byen og spiste med Rikke og Malin. Men åh, jeg har hull i tenna så jeg fikk jo helt sykt vondt i hver bit jeg tok av maten... Gruer meg skikkelig til jeg skal borre på tirsdag, haha. Også vet du hva, jeg så haawt! Haha, turte ikke hilse da... Kleint. Uansett, etter at vi hadde vært der dro jeg og Malin til Brun og blid og tok sol. Både jeg og henne har massemasse fregner, så vi var greit prikkete i ansiktet når vi var ferdige begge to. 

Nå skal jeg øve til prøve i morgen, kommer til å gå syyykt dårig haha.  
chillern

Hva har du gjort i dag?

 

Skolestart

10.04.2012
21:21

Åh, kjenner at jeg godt kunne trengt en uke til med ferie! Jeg har en innlevering i morgen og en prøve på fredag, og sikkert noe annet som jeg har glemt. Wohooo

Jeg har hvertfall vært på trening i dag! Jeg har jo ikke trent på kjempelenge grunnet beinhinnebetennelsen, så på treninga i dag kjente jeg at jeg var  i utrolig dårlig form. Kanskje ikke så rart når jeg har brukt hele påskeferien på å slaske på senga og dytte i meg godteri... Flinke meg! Nå må jeg hvertfall gjøre ferdig en rapport før jeg går i dusjen, vi snakkes!


Hahaha jeg har virkelig IKKE fotogene dager... 

Når begynner du på skolen ?
 

Dear John

09.04.2012
19:48

Hei! I dag har vi feiret bursdagen til søsteren min og pappa sammen, veldig koselig med kake og familiesamling! Ellers har jeg brukt dagen på å være sosial. Jeg sov jo hos Malin (vi koste oss med film og mye prat og latter forresten) og når jeg dro fra Malin så var jeg en liten tur hjemmom før jeg dro til bestekompisen min. Koselig å se han igjen også altså. Men nå er jeg hos pappa igjen, og har egentlig ingenting å gjøre så nå skal jeg se på Dear John og spise popcorn. Deilig å slappe av i blandt, hihi.

 

Har såvidt sminke på ogsååå. 

Hva har du gjort de siste dagene? 
Har du sett Dear John? 

Påskeaften

07.04.2012
20:11

Hei! I går sov Mariel over hos meg, veldig koselig ♥ 
Dagen i dag har vel egentlig bare gått ut på å ikke gjøre noen ting. Jeg hadde egentlig planer om å dra ut og spise med noen venninner, men det ble avlyst. Mamma har også besøk av en eller annen fyr jeg aldri har sett før, så jeg vil ikke sitte nede i stua fordi han var litt skummel hahaha... Superkleint. Kvelden går nok til å sitte på rommet, wiii. 


sånn ser jeg ut nååå Hva er dine planer i kveld? 

 

Påskeherligheter

06.04.2012
14:03

Åh, gjett hvem som våknet med påskeegg på senga i dag! Det var så herlig, hihi. Mamma er nemlig ikke hjemme i morgen tidlig, så jeg får påskeegget mitt nå. I går var det forresten veldig koselig, jeg og Nelissa spiste på Fridays, men jeg dro hjem før kinoen siden jeg følte meg dårlig. Jeg ble jo bedre etterhvert, så jeg gikk ut med Jonas og Patrick litt etter at jeg hadde kommet hjem. Koselig dag! I dag skal jeg få besøk av en venninne, kanskje noen kompiser og så skal jeg kanskje sove borte. Blir nok en bra dag i dag :) 


p1 når jeg våkna

Har du fått påskeegg enda? 

Nu drar eg

05.04.2012
12:22

Heihei! Nå skal jeg til Stovner for å besøke en venninne fra barneskolen, har ikke sett henne på over et år så det kommer nok til å bli koselig! Vi skal på kino og se The Hunger Games, selv om jeg allerede har sett den da haha. Vi skal også møte noen venninner av henne, meeeen jeg vet ikke helt hvem det er da haha. Vi snakkes hvertfall i morgen :)

 


Hva skal du i dag?

Påskeferie

01.04.2012
19:05

Hei! I går så feiret jeg bursdagen til bestefar, og så sov linh-dan her så jeg ville ikke sløse tiden med å blogge. Hvertfall en veldig bra start på ferien! Kjenner også at jeg gleder meg til å sove leeenge hele uka ♥

I går så jeg og linh-dan på The Vow forresten, så utrolig fin film!!!! Anbeflaer dere virkelig å se den. I dag har jeg egentlig bare vært på rommet mitt omtrent 90% av tiden. Etter at jeg og Linh-Dan hadde våkna kom Eirik og vi har egentlig ikke gjort så mye annet enn å sitte på pc'en og loke litt rundt på nettet, snakke og spille mw3 hele dagen. Chill chillesen hihi


Våkna til soool! ♥


Blinkskudd av begge to må jeg si

 Har forresten ikke tenkt over at det er aprilsnar i dag, haha... 

Noen som har blitt lurt?
Har du sett The Vow?  

Egondate

30.03.2012
18:46

Hei! Etter skolen i dag ble jeg med Linh-Dan og Rikke på Egon. Jeg spiste ingenting da, slik en fattiglus jeg er. Neida, haha. Det var hvertfall koselig å være litt med mine beste venninner! Linh-dan skal kanskje sove her i kveld også, men ingen av oss vet enda. Vi får se hva det blir til. 


Søteste linh-dan ♥


Rikke og meg, driitstygt av meg da hahaha. Ville bare skrive det så dere ikke tror jeg er stygg ellernoe lol

Bilder fra rsyversen.blogg.no

Jeg har også kjøpt inn en ny bukse og sokker. Favorittbuksa mi har nemlig revna mitt mellom beina... Så ja, jeg trengte ny. Også trenger jeg sokker siden mine på mystisk vis blir borte hele tiden.

 Hva har du gjort i dag?

Gründercamp

29.03.2012
22:52

Noen som klarer å forklare det ordet? Haha, ikke jeg...

Vi har hvertfall drivet med denne "gründercampen" på skolen. Jeg har nevnt det før, men vi skal hvertfall jobbe med et sånt område og forbedre det og blablabla.. Og i dag hadde vi framføring! Det gikk dritdårlig føler jeg, haha. Men heldighvis teller det ikke på karakteren vår eller noenting, det er bare for å hjelpe kommunen med kreativiteten sier vi. 

Etter skolen i dag dro jeg til Rikke, før vi tok veien videre til postkontoret hvor jeg hentet en kjole. Jeg skal vise den senere! Etter det dro vi til meg, møtte noen venner og dro videre opp til skolen og fremførte disse gründercamp greiene. Koselig dag da ♥

 
Meg og magnus, han ville virkelig bli tatt bilde av altså <3<3<3


hahaaha gruppa vår var vel ikke de mest motiverte, noe som syns... hahaha

Har du gjort noe sånt før? hvis du skjønte hva jeg snakka om haha

 

As usual

28.03.2012
16:06

En helt vanlig, kjedelig onsdag hvor ingenting spesielt har skjedd... 

Forresten sykt koselig med et gjesteinnlegg fra Silje, haha. Dere får gå inn på www.siljelaa.blogg.no hvis dere likte det dere så! Men ja, nå har jeg tenkt til å sove litt før jeg spiser middag og drar på trening. Spennende hverdag må jeg si. Jeg skal prøve å få poste et outfit ellernoe i løpet av uka, skal se hva jeg får til :) 


Meg og siljeee, hadde ikke noe annet å legge ut. 

GLEDER MEG FORRESTEN HELT SYKT TIL PÅSKEFERIE, ååh
Har du hatt en fin dag? 
Hva skal du i ferien?
 

55ish

27.03.2012
16:08

Jeg fant akkurat ut at det er rundt 55 skoledager igjen til sommerferie! Eller haha, sånn ca 55. Telte bare med de nærmeste fridagene. Men det er jo ikke lenge i det hele tatt, rundt 2 måneder bare! Gleder meg skikkelig, hihi. 

Jeg føler forresten at blogginga går utrolig dårlig for dagen, men jeg har ikke noe annet å blogge om enn skolen og hva jeg gjør. Jeg kunne jo postet outfit ellernoe, men det er dritkleint å spørre pappa om han kan ta bilder av meg også står jeg og poserer liksom, haha... Jeg skal prøve å forbedre meg litt fremover, selv om det ikke virker som alle er like interesserte, haha.

Over til noe helt annet, jeg skal på trening i dag! Jeg har ikke trent siden onsdag, kjennes dritlenge ut. Jeg  får bare håpe at beinhinnebetennelsen har gått over, og at jeg i såfall ikke skader beinet mitt noe mer. Får være forsiktig! Hva liker du i en blogg? 

 

Solsolsol

24.03.2012
16:28

Hei! I hele dag har jeg ligget og solet meg, utrolig koselig! Også har jeg grilla, har virkelig fått utrolig sommerfølelse nå, elsker det. Rikke har også vært her en liten tur, men vi gjorde jo ikke noe annet enn å ligge i sola da, haha. 


Nå skal jeg ordne meg til pysjamasburdag, kommer til å bli koselig! Vi snakkes mer i morgen

Hva har du gjort i dag? 
Er det sol hos deg? 

Herriguuuud så deilig!

23.03.2012
17:37

Ååååh, kjennes akkurat ut som sommer! Jeg går i shorts for faen, haha! Men nå kom linh-dan, så da legger jeg fra meg pc'en for i dag. Vi skal sette oss ut i sola og kose oss med jordbær, kommer til å bli så sinnsylt koselig. 


Hvordan er været hos deg? 

onsdaggg

21.03.2012
17:21

I dag har jeg faktisk ikke vært så utrolig umotivert for jobben på rema1000, siden jeg endelig fikk gjøre noe annet enn å samle papp. Jeg fikk lage plakat! Også syns egentlig bare det var litt kult å klatre på stiger og kunne se hele butikken da, haha. Jeg måtte nemlig stable potetgullbokser oppå hverandre, dritkult. 

Men ja, jeg har ingenting spennende eller spesielt å fortelle, jeg skal snart gjøre meg klar til trening og så skal jeg rydde rommet! Ser helt jævlig ut her, haha. Men forresteeen, noen som vet om det kommer noen bra ps3 spill ut snart? Er litt lei av mw3 og Revelations... Hahaha må bare slenge inn et bilde fra pausen i dag! Jeg tør ikke å stå på longboard og skateboard når det går nedover, siden det går så fort hahaha. Så jeg satt meg likegjerne ned. 

Hva har du gjort i dag? 

T.G.I.F!

16.03.2012
14:59

Endelig heeelg! 

Denne uka har egentlig gått utrolig fort, selv om vi nesten ikke har gjort noen ting på skolen i det hele tatt. Jeg har liksom bare gått rundt og ut og snakka med folk og fått nytet finværet ordentlig føler jeg. Selv om jeg tilbringer mest tid inne på skolen da, hehe. 

Men nå! Nååå er det helg, utrolig deilig. Senere i kveld skal jeg få besøk av en venninne jeg ikke har sett siden fjerdeklasse, og så skal jeg feire bursdagen min i morgen! Som er om 4 måneder........ hihi. Og midt oppi det skal jeg på konfirmasjonskurs. 


Klarte å ta 1 seriøst bilde, flink

Hva skal du i helga? .

Torsdag alleredee

15.03.2012
16:01

Hei! Jeg kom akkurat hjem fra skolen, og skal sove litt nå. Jeg blir alltid så sliten av å ta buss så lenge, ganske kjipt.. Men ja, nok en bra dag på skolen selv om jeg nesten sovna i friminuttet, og siden det er torsdag i dag betyr det at det er fredag i morgen og såå er det helg! Wii, gleder meg. 

Jeg fikk forresten nytt deksel i går! 

Fra handelsportal. 


Hva syns du?  

Dansinga neste!

14.03.2012
18:04

Hei! Etter skolen i dag ble jeg med Rikke hjem og hjalp henne med å rydde til bursdagen og litt sånt, også testa vi anlegget. Når musikken spilte høyt og bassen rista så kjente jeg virkelig at jeg gleder meg til helgen! Også dansa vi i shorts og bh på verandaen, haha. Men ja, det er grunnen til at jeg blogger så seint. Det tar jo nesten en time å komme seg hjem derfra.

Nå skal jeg gjøre meg klar til dansetrening, vi snakkes i morgen! Hva har du gjort i dag? 

Herlige livet

13.03.2012
17:46

Hei! På skolen i dag har vi så frie dager! Det er så utrolig deilig, hvertfall når det er så fint vær. I andre time i dag kunne jeg og Rikke gå ned til sentrum, så vi tok oss en tur i butikken og kjøpte blåbær og så gikk vi på stasjonstranda og koste oss der. Etter det gikk vi egentlig bare litt rundt i Fetsund, før vi gikk tilbake på skolen. Og etter skolen så dro vi til strømmen for å kjøpe inn litt ting til bursdagen vår på lørdag. Gleder meg veldig! Kommer til å bli veldig koselig.

Her er noen bilder fra mobilen min, fra i dag: Hvordan har din dag vært? 

Sommer snart?

12.03.2012
15:45

Heiiiiiii

På skolen i dag så begynte vi med sånn gründercamp, da skal jeg og noen flere altså "bygge" på et område. Eller haha, vi skal ikke bygge, men vi skal komme med ideèr for å forbedre stedet. Jeg har ikke akkurat sånn kjempestor motivasjon for dette, men jeg skal gjøre mitt beste hvis jeg finner på noe kreativt. 

Været i dag er jo helt nydelig! Jeg blir så glad, også får jeg utrolig sommerfølelse hihi! Jeg har til og med sett løvetann, gleder meg helt sykt til sommeren kjenner jeg. Og det blir ikke akkurat noe værre av at det er tilbud på frozen youghurt på seven eleven hihi. 


Meg og Rikke, bilder fra tidligere i dag. Vi skal forresten feire bursdagen vår sammen på lørdag, gleder meg! Selv om jeg har bursdag midt i juli da, hehehehehe

Har du sommerfølelse?

At the moment

11.03.2012
14:01

Ååååååå, funnet verdens nydeligste sang da! Helt dilla ♥

Men heiiii, akkurat nå sitter jeg og hører på musikk imens jeg oppdaterer mobilen min. Jeg sov hos en venninne i natt, jeg gikk vel til henne i elleve tiden eller noe. Det var hvertfall koselig da! Vi så på skrekkfilm, invinsious ellernoe. Jeg klarer aldri å huske navnet haha.. Den var hvertfall noe av det værste jeg har sett, selv om jeg gjemte meg bak venninna mi hele tiden og ikke så på i det hele tatt så ble jeg dritredd. hufffff 

Jeg har hvertfall tenkt å jogge! Kanskje... haha, jeg hater å jogge når det er masse folk ute, og det er jo det nå siden det er så fint vær. Ja, også skal jeg pakke siden jeg skal til pappa i dag. gøygøygøy
hva skal du i daag?

sove

09.03.2012
19:11

Heihei! Jeg har sovet siden jeg kom hjem fra skolen, utrolig deiliiiiiig! 

I dag har vi hvertfall hatt kulturstafett på skolen! Det er vel sånn talentgreie, og jeg dansa jeg hehe. Jeg er ikke akkurat fornøyd med dansinga mi, jeg hadde såvidt plass til å gjøre noenting mens jeg var på scenen. Men det var mange fine innslag hvertfall! Jeg skal vel bruke kvelden på å slappe av, med tanke på at jeg har dansekonkurranse i morgen. Eller så får vi bare se hva jeg finner på! :) 

Haha, herregud, jeg har forresten blitt helt sykt avhengig av iphonespill! Hvertfall ninjafishing og drawsome


sove♥Spiller du noen iphonespill? 

Fått meg tattis!

08.03.2012
19:21

Hei! Nå er rikke her, og vi skal se på film snart. Men jeg orker ikke å skrive sånn superlangt innlegg, er så kleint å blogge når noen ser på. Vi har hvertfall tatt sol og lagd milkshake, også har jeg øvd litt til kulturstafetten i morgen! 
Også har jeg fått tattis av knerten! hahah

Hva har du gjort i daG? 


Soole seg

05.03.2012
17:47

Heihei! Nå har akkurat Rikke vært hos meg, vi har vært en liten tur i byen hvor hun kjøpte inn litt småting også tok vi sol. Jeg vil virkelig ikke være likbleik når bikinisesongen begynner altså, det er så flaut haha. Men ja, jeg orker ikke å skrive så mye nå... Jeg må øve til matteprøve, og så har jeg konfirmasjonsmøte etterpå. Åh, syns det er så kjedelig! Jeg kjenner ingen på gruppa mi, loner :( :(


Bilde fra instagram, ble litt litee... 

Hva har du gjort i dag? 

Hadebraa

04.03.2012
21:30

Kjapt innlegg! Jeg må komme meg av gårde til en venninne snart, skulle egentlig gått for en halvtime siden. Men uansett, de planene mine om å jobbe ble gjort om til et par situps i stedet. Jeg er så tett nå, så det hadde ikke vært en spesiell god ide og løpe ute i nesten minusgrader. Jeg må også øve til fremføring og naturfagprøve, men først må jeg pakke! 


Hakke sminka meg idaaag
Hva har du gjort i dag? 

Do want

03.03.2012
19:08Jeg har hatt så sykt lyst på en liten tattovering i nakken, eller på skulderen utrolig lenge nå! Det går jo ann å ta det når man er 16 med foreldes tillatelste, men neida, mamma sa nei. Så jeg håper du leser dette mamma!! men ja, uansett. Jeg har enten lyst på tre eller to små fugler på skulderen som dere kan se på bildet på nederste rekke, eller så har jeg lyst til å skrive Hope, Dream, Traveler, Believe, Imagine, Live forever eller Live life. 

Hva syns du om sånne tattoveringer?

Ivrig på instagram ja

03.03.2012
16:28

Haha eller ikke, det eneste jeg poster der er bilder av mat nesten... Follow selinekilen :)


Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat ♥


Jeg har hvertfall akkurat spist dagens første måltid! Kanskje litt sent ute, men det får gå. I dag skal jeg kanskje sove hos en venninne hvis jeg får tid til det, ellers skal jeg bare slappe av hjemme. Akkurat nå har jeg tenkt til å ta meg en dusj og kanskje ordne meg selv om jeg absolutt ikke har en eneste grunn til å dolle meg opp nå, haha. Noen ganger har jeg bare lyst! :) 

Hva skal du i dag?

Sjokoladefondant

02.03.2012
21:31åh, nam! Jeg har akkurat lagd sjokoladefondant og de ble helt perfekte. Lykke altsååå! Ellers har jeg ikke brukt dagen på noenting, noe jeg egentlig ikke liker spesielt men i dag var det faktisk ganske avslappende. 

Har du lagd sjokoladefondant før? hihi

Syk da

02.03.2012
13:55

Heihei! Jeg har vært hjemme fra skolen i dag fordi jeg våknet i dag og klarte nesten ikke å puste fordi jeg var så tett i halsen. Det er heldigvis litt bedre nå! Så ja, akkurat nå sitter jeg og spiser toast og ser på tv, og jeg skulle egentlig til en venninne i dag men det blir jo ikke noe av siden jeg er syk. Jeg får heller bruke dagen på å jobbe med skolearbeid, har så sinnsykt mye neste uke! Flere enn meg som er syke ? Tøye merrr

01.03.2012
22:04

Heihei, nå har jeg kommet hjem fra trening og kjenner allerede nå at jeg kommer til å være støl i morgen. Noe som ikke er bra i det hele tatt, for i første time skal vi ha gym. Og gjett hva vi skal gjøre? Haha, nemlig bakkeløp. Det blir gøy når man er støl! Men ja, sitter jo som vanlig og jobber med naturfag da. Ikke så mye spennende som skjer. Akkurat nå må jeg hoppe i dusjen og slenge tightsen min til vask så den er tørr til gymtimen i morgen! 


Også driver jeg å tøyer ryggen da. Målet mitt er å kunne ha bakbeinet og ryggen rett til slutt, så akkurat nå føler jeg ikke at dette er så bra. Og i tillegg til at jeg må passe på at jeg er ordentlig varm før jeg tøyer for å ikke ødelegge ryggen. Jeg skal hvertfall ha sånne før-etter bilder! Gleder meg litt til å se til slutt, hihi. 

Endelig vår!

01.03.2012
15:29

Åh, hvor deilig er det ikke når sola varmer, når det er blå himmel og  når snøen smelter? 1 mars betyr vår vet deree! Gleder meg helt sykt til sommeren nå! Selv om nå vet jeg at jeg burde sette i gang med  jogginga, jeg har utsatt det dritlenge nå haha...

På skolen i dag hadde vi en ganske rolig og avslappende dag, med mat og helse hele dagen. Jeg har lært meg å lage sjokoladefondant!! Gjett om jeg kommer til å kose meg mye i helgene a, hihi. 


wiiiiii Hvordan er været hos deeeg? 

Egon

29.02.2012
16:54

Åh, herregud! På skolen i dag skulle vi fremføre novelle, tror aldri så mange i klassen har vært så nervøse som det vi var i dag. Haha, det er litt rart egentlig for vi har jo hatt mange fremføringer alene osv, men denne var på en måte skikkelig ille til og med når halve klassen sto foran resten. 

Etter skolen i dag dro jeg hvertfall til byen med noen venninner! Vi gikk på egon og spiste, utrolig koselig å gjøre noe sånt innimellom. Jeg spiste sånn fries 'n' dip eller noe, og de løkringene som fulgte med var utrolig gode! Aaah, skal hvertfall spise det flere ganger! 


nammmmm


Har du smakt dette før?  

Første konfirmasjonsmøte

27.02.2012
21:30

Sorry for null blogging før nå, prøvde å blogge fra mobilen men det gikk ikke.. 


penagirl123

Jeg har akkruat kommet hjem fra mitt første konfimasjonsmøte! Jeg har en ganske positiv innstilling akkruat nå, men jeg er litt småsur for at jeg må prioritere de møtene fremfor alt annet. Men ja, jeg har jo valgt det selv så. Jeg har utrolig mye skolearbeid å gjøre for tiden så jeg er litt usikker på hvor mye tid jeg får på bloggen, men jeg skal prøve så godt jeg kan mine kjære 20 lesere♥

Har du konfirmert deg? 


Ny iphone!

26.02.2012
18:39

Må blogge fort, skal se på film med papii

ENDELIG har jeg fått ny mobil! Er så glad, men selvfølgelig er det problemer med den. Jeg får ikke aktivert 3G, noe jeg ikke fikk på den forrige heller, og så vil ikke skjermen snu seg... Og nei, jeg har ikke på sånn skjermlås. Pluss at jeg har prøvd å gjennopprette den, skru den av og på og nullstille den, men ingenting har funket så langt :(Hva skal jeg gjøreeee? :( 

Musikk

26.02.2012
13:27

I nuet driver jeg og gjør meg klar til å pakke, jeg skal nemlig til pappa i dag. Men jeg tenkte å poste et innlegg med de sangene jeg hører mye på! Aka de fineste sangene, de beste sangene og ja. Sånne ting. Dette her er forresten spotify-linker, så jeg er litt usikker på om de funker. Menmen! 

Jeg pleier alltid å sovne med musikk, uansett hva! Og da har jeg på DENNE lista. loveee

Charlene Soraia - Wherever You Will Go

Eminem - Space Bound

Big Sean - My Last

Isak Heim - Closer

Drake - Headlines - Explicit Version

Soulja Boy - Grammy

LMFAO - Yes

Nicki Minaj - Starships - Explicit Version

Enrique Iglesias - Naked

Nicki Minaj - Fly

Chris Brown - Turn Up The Music

LMFAO - Put That A$$ To Work

Big Ali - Bring Me Coconut feat. Gramps & Lucenzo - Radio Edit

Anjulie - Stand Behind The Music - Edited Version

Train - Drive By

Ellers kan dere bare sjekke ut spotifyen min her:  Selinek


bare tjiller

Har du hørt noen av de sangene før? 

Whitesmiles tannblekning

25.02.2012
19:29

Hei dere! Nå er jeg hjemme igjen og har akkurat spist middag.

Som sagt så prøvde jeg en tannblekning i stad, og det er den aller første tannblekningen jeg har prøvd noen gang så jeg vet ikke helt hvordan jeg skal skrive om denne. Men tennene mine ble hvertfall litt hvitere etter første gangen! Selv om etter en time ellernoe så så de helt like ut igjen da, haha. Den er lett å påføre og smaker ikke dritvondt, noe som er positivt! Det smaker litt sånn fyll som tannlegene bruker når man tetter igjen hull. Hvis dere skjønner, haha. 

Følte meg utrolig dårlig på å skrive om denne her, haha... Man skal hvertfall ta den på to ganger daglig og ha den på i 30 minutter, og den går av med en gang du skyller munnen. Den gir også bra resultater, så jeg anbeflare den! :)


Haha, kameraet ville ikek samarbeide på de to siste bildene ... :( 

Har du prøvd tannblekning før? 

Without you

25.02.2012
15:29

Hei! Akkurat nå sitter jeg hos Thea, og vi gjør ingenting spesielt annet enn å sitte på pc'en. Jeg vet ikke helt hvor lenge jeg skal være her, men når jeg kommer hjem skal jeg hvertfall blogge om en tannblekning! Jeg prøvde den akkurat skjønneruuuuuuu. I går så lagde vi rosa pannekaker, haha, og ellers så snakka vi bare og koste oss. 

Men jeg kom hvertfall over denne superfine sangen i går, gammel jaa men old is gold! Har ingen bilder til dere, sorry guyssssss 


Anbefaler det akkurat ikke

24.02.2012
20:59

Som sagt var jeg på fotografering i dag, men åh. Det var så dårlig at vi valgte å ikke kjøpe noen av bildene, haha. 70% av dem var ute av fokus, fotografen brukte feil blender så håret nesten ikke syntes og bein osv stakk ut av bildet og ja, ikke så bra. Pluss at det var inne i en helt vanlig leilighet, med liten plass og en veldig sur makeup artist, noe som aldri er koselig. Så vi gikk derfra uten noenting, men vi fikk hvertfall noe ut av dagen! 


Etter at vi hadde vært der gikk jeg, mamma og søsteren min litt rundt i oslo, og slo oss ned i lillestrøm og spiste på Big Horn. Det ble en ganske koselig dag til slutt spør du meg! Men jeg anbefaler ikke modellfabrikken. De får bedre studioer og sånt senere da, så det kan hende at de forbedrer seg. 

Jeg klarte også å ha mobilen i baklomma når jeg skulle på do, så den klarte jo selvfølgelig å finne veien ned i do, så nå virker den ikke i det hele tatt :( FML 

Men! Jeg fikk en ny topp fra bikbok, hihi 


wiii! 

Nå skal jeg overnatte hos en venninne, snakkeeees

Hva har du gjort i dag

Lykkerus!

23.02.2012
18:10

GJETT HVA JEG AKKURAT FIKK VITE! I morgen i skal jeg tilbringe 5 timer i et fotostudio med mamma og søsteren min, hvor vi skal bli sminket av profesjonelle og ta bilder i forskjellige kategorier! Med det mener jeg altså i treningstøy, i hverdagsklær og så skal jeg ta med meg dansedrakten min. Jeg gleder meg helt villt, har aldri vært med på noe sånt før! De skal faktisk da 75 bilder til sammen, 25 av hver av oss. Kommer nok til å bli utrolig bra


 
Alt dette skal jeg ha med, og mer. Wiiii

Og akkurat nå sitter jeg i kosekroken min på rommet med musikk og venter på besøk. 

Har forresten ikke på sminkeee

Har du vært med på en fotografering før? 

God morgen!

23.02.2012
11:37

Ah, så deilig det er å kunne våkne AV SOLA og bare slappe av i senga så lenge man vil! Elsker vinterferie ♥

I dag har jeg tenkt til å bruke dagen på å jobbe litt med skolearbeid faktisk, siden vi har en ganske viktig framføring ca rett etter vinterferien. Litt senere på dagen skal jeg kanskje møte den kompis, og så skal jeg på trening! Flinke meg trener i ferien, hihi. Og, jeg får kanskje overnattingsbesøk i dag, men det er ikke heelt sikkert enda. 

Hva skal du i dag? 

Selger råtten Iphone 4

22.02.2012
18:58

Åh, jeg som trodde jeg skulle få ny mobil i dag, men så blir det utsatt. #denfølelsen

Ja, hehe. Den følelsen har jeg hatt flere ganger nå. Det startet med at jeg skulle få ny iPhone 2 februar, men så måtte jeg vente helt til 20ende, hvor jeg måtte vente til den kom i posten, og når den først kom i posten måtte jeg vente enda et døgn. Noe som gjorde at jeg ble sur, noe som gjorde at mamma og pappa ble sure. Gøy! Nei. Men hvertfall, jeg burde være glad for at jeg i det hele tatt får iPhone! Men hva jeg skal gjøre med den gamle aner jeg ikke. 

Så, hvis noen vil kjøpe denne skraphaugen for 700 så er det bare å si ifra! 


Ganske knust ja, men den funker helt fint. 


Også mangler jeg glass foran kameralinsa. 

Jeg vet at det er veldig lite sannsynlighet for at jeg får solgt en knust iphone, men jeg kan jo alltids prøve! Nypris: 4000

Vil du haaa? haha

Koseposeeee

21.02.2012
20:02

I nuet sitter jeg og Maijo og venter på Rikke, hun skal komme med is og så skal hun sove her. Vi skal også bort til noen venner snart, og når vi kommer hjem igjen skal vi kose oss med jenteprat og ja, dere vet hihi. Vi har hatt besøk i dag av noen fra skolen, sett på babycall også har vi spist grandiosa nachopizza. Flere enn meg som syns den er god?


p1

 
Maijo fikk en kjole av meg som jeg aldri bruker, så vi tok noen bilder. Strøken! 

Hva har du gjort i dag? 

Sliten slitensen

20.02.2012
22:43

Heihei, nå sitter det to stk slitne jenter i senga etter lmfao konsert som jeg skal blogge om i morgen. Vi måtte dra utrolig tidlig siden pappa ikke orket å hente oss noe senere siden han skal på jobb i morgen, så vi fikk bare sett 50 minutter av Redfoo (aka han med afroen) siden han andre var syk. 

Men vi har ihvertfall tenkt til å legge oss snart, så skal jeg legge  ut video av konserten i morgen! Unnskyld for lite blogging i dag, men jeg har vært litt opptatt med konserten og alt det der. Pluss at jeg har hatt besøk av mai-johanne i hele dag og har det i morgen også, så vi får se hva som skjer. 

Her er det "superbra" bildene jeg tok med mobilen:  


I pausen, kos å stå mitt i klynga hehe...

KVALITET <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 3 <3 <33< <33333 JEG FIKK SITTE PÅ SKULDRENE TIL EN FYR OG FIKK SUPERBRA UTSIKT FORRESTEN! hihi 
Hva har du gjort i dag? 

kisskiss

19.02.2012
13:40
Hei! Nå har jeg akkurat vært og sluppet av mai-johanne på toget, hun skal hjem i dag. Det var utrolig koselig å se henne igjen siden det var så lenge siden sist! Vi gjorde faktisk ikke så mye, vi var med noen venner og satt mest på pc'en. Menmen, sånn er nå dagens ungdom! Nå har jeg tenkt til å krølle håret, jeg skal nemlig i bursdagen til farfar snart. Skal jeg filme det? 

 Hva skal dere i dag? Ha en fin dag!

Koseliiiig

18.02.2012
16:37

I nuet sitter jeg og maijo på hver vår pc og er supersosiale. Etterpå skal vi se noen filmer og spise, kooos! 
 
 


Skal få skaffet noen bedre bilder til uka, loooover

Hva skal du i kveld?  

Bestfriend

18.02.2012
00:51

Heiheiii, nå skal jeg og mai-johanne legge oss etter litt south park. Jeg har som sagt vært i bursdag i dag, det var utrolig koselig! Vi så på en film som heter pan's labirynth tror jeg, men jeg husker ikke. Den var utrolig bra i hvertfall! Men litt skummel, haha. 

Men å, så koselig det er å være med bestevenninna mi igjen. Vi har det alltid så utrolig gøy sammen, vi ler av nesten alt og har helt like meninger om alt. Livets små gleder! Ikke at jeg har så mange bilder, men: 


Jeg har gått uten sminke i hele dag, utrolig deilig! 

Har du en bestevenn? 
 

Dagens planer

17.02.2012
16:58

Heihei! Nå sitter jeg i stua og ser på tv og venter på at klokka skal bli seks, for da skal jeg nemlig til oslo! Bestevenninnen min kommer nemlig! Hun ble flyttet på instutisjon på bursdagen min, aka 22 juli. Så det er utrolig lenge siden vi har fått vært ordentlig sammen. Sist jeg så henne var faktisk på Skrillex-konserten i november!  Og ja, hun skal forresten sove her til søndag. Gleder meg! Og senere i kveld skal jeg i bursdag. 

 
Bilde fra september, meg og hennee

Hva skal du i dag?  

Klikka

16.02.2012
22:19

HeiiI! Nå er det like før jeg hopper i dusjen og pakker til gym i morgen! Men først så må jeg bare si at jeg ikke får overført noen bilder fra mobilen så jeg får ikke blogga om det jeg skulle blogge om. Hadde liksom tenkt til å være flink å skrive om et pudder, men neeei.. Jeg må hvertfall gå nå, pappa blir sur fordi jeg er så treig hehe.. Hva kan jeg gjøre hvis pc'en ikke reagerer på USB-kabelen? hjelppppp
 

Følelsen når...

16.02.2012
16:09

Du prøver å slappe av til rolig musikk på Spotify og så blir det avbrutt fordi noen andre bruker spotifykontoen din! Blir så sykt sur, så nå har jeg bytta passord og skal aldri logge på på en annen pc igjen. Hihi

I dag hadde vi mat og helse på skolen, noe som betyr joggebukse og oppsatt hår. Utrolig deilig med noen dager hvor man slipper alt det papirarbeidet! Og så er det bare 1 skoledag igjen til vinterferieee ♥ Har egentlig ikke noe mer spesielt å skrive, akkurat nå skal jeg sove før jeg skal trene.


slenger inn et bilde fra helgaaaa
 
Hva skal du idag?
Når har du ferie?  

Brunettaa

15.02.2012
20:39

Heii! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra dansetrening, er dødsliten! Det var forresten noen som spurte om hva slags dansing jeg driver med, og til deg som lurte så danser jeg Freestyle/Discojazz :) 

Men jeg kom akkurat over noen bilder av meg hvor jeg hadde brunt hår! Haha, sykt uvant. Så, jeg tenkte hvertfall å poste et innlegg om det. Etter min mening så kler jeg blondt mye bedre, men det kan ha noe med at jeg tegna på bryna mine alt for stygge. Hva syns du?Utrolig rart å se tilbake på det! Også kan vi jo si det sånn at jeg hadde noen dårlige og verre dager. På noen av bildene her er jeg faktisk ikke så jeg faktisk ikke så ille ut, haha  
Hva syns du jeg kler best? 
 

Valentinskos

14.02.2012
22:22

Rikke ble min kjære valentin i dag! Hun skal overnatte her til i morgen, siden vi har aktivitetsdag på skolen også skal vi stå på skøyeter et sted like ved meg, så det er like gjerne greit at vi sover hos mamma i natt. Vi har spist oreois og biler, og så tenkte jeg at vi skulle se på en film snart! Elsker å spise usunt, men jeg hater det det gjør med kroppen... 

Hadde forresten litt problemer med blogg.no, derfor ble det litt sein blogging!

 


hahaha dritstygt av meg, men rikke er så søøt

Hva har du gjort i dag ? 

Happy valentines!

14.02.2012
14:39

Hei! Nå er jeg hos Rikke med Eirik, men det er ingen pc her så jeg må blogge på mobilen. Vi skal spise spekeskinke nå, også skal vi ned til meg etterpå.

Jeg fikk forresten valentineskort i dag! Noe så søtt <3 og gjett hvem jeg fikk fra? Meg selv <3<3<3

1 uke igjen!

13.02.2012
21:31

Heiiii! Nå er jeg hjemme fra dansetrening, er utroilg skuffa over meg selv siden jeg ikke holdt ut når jeg dansa.  Men hvertfall, nå skal jeg begynne å trene mye mer enn det jeg har gjort! Gleder meg, og håper jeg ser resultater til neste konkurranse. Men vet dere hva? Nå er det akkurat 1 uke til LMFAO konsert! Har ventet på dette så lenge! Flere som skal? 


wiiii 

Skal du på LMFAO? 
 

Søndagskveld

12.02.2012
18:05

♥ Kosegenser, oppsatt hår, null sminke og epler. Lader opp til ny uke! 

 Hva gjør du i kveld? 
 

Kvelden

11.02.2012
20:02

Åå, mamma ble superglad for kaka hun fikk i stad! Hihi, livets små gleder ♥

Nå har jeg akkurat spist middag og slappet av litt, og skal om ca en time ut med et par av jentene. Kommer sikkert til å bli en bra kveld! Selv om jeg må hjem tidlig da, men det går helt fint egentlig. Akkurat nå sitter jeg på rommet mitt og ordner meg og hører på musikk. Jeg tenkte også å bare få litt orden her inne, er jo bøker og klær overalt.


hehe ja, vet at bildet bak der henger skeivt


Hahah, skal få ordna det snart! Glemmer det hele tiden. 

Hva skal du i kveld?
 

Natta!

11.02.2012
00:44

Hei! Nå skal jeg legge meg, kom hjem fra bursdagen for rundt en time siden. Men jeg nektet å bli tatt bilde av, så jeg komme ikke til å poste noen her unntatt et som viser hvordan de fleste bildene er. Det var en koselig bursdag i hvertfall! Med dans, musikk og kos. I morgen har jeg ingen planer, tenkte kanskje å rydde rommet ellernoe. Vi får se! Og på søndag er det morsdag, da skal vi til tønsberg :) Sånn har jeg gjort hver gang jeg har lagt merke til et kameraa

Hva har du gjort i dag? 

birthdaypartyyy

10.02.2012
18:33

Heihei! Nå er det like før jeg drar i bursdagen til Iris. Temaet var Jersey shore, så denne kvelden kommer jeg til å se ut som en hore. Hehe, vil helst ikke bli tatt bilder av! Føler meg fæl, og mamma mobber meg til og med.. Men ja, i morgen skal jeg poste bilde av den kaka jeg fikk førstepremie på forresten! Vet ikke om det er så alt for spennende da, men den er sikkert god hihi. 


følte liksom ikke at det var verdt å finne fram kamera og ta outfitbilde når jeg ser sånn ut... Det kan hende jeg poster noen bilder hvis det blir noen! 

Hva skal du i kveld? 
 

Forever alone

08.02.2012
21:25

Åh, er det bare jeg som føler at alle rundt om kring enten holder på med noen, liker noen, eller blir sammen med noen? Også bare er jeg her helt aleine, uten å like noen, holde på med noen eller ha kjæreste? Begynner å bli litt deprimerende. Jeg kjenner at jeg gleder meg veldig til ferie, da kan jeg bare sitte på rommet mitt helt alene. Haha neida, skulle egentlig si at jeg gledet meg til sommeren hvor jeg kan dra forskjellige steder og møte nye folk, begynner å bli ganske lei av samme rutine hver dag. Også er det bare februar................ 

I nuet sitter jeg på rommet mitt og bare venter på å gå i dusjen, men først skal jeg ta 20 push-ups. Det er nemlig en utfordring fra danseskolen, å ta minst 20 push ups hver dag. Så, jeg slenger meg på! Jeg sitter også og hører på freestylemusikk, er ganske avhengig av det atm. Det er ganske koselig egentlig, å bare sitte i senga foran pc'en. Flere enn meg som syns det? 

Og forresten, bilde av kaka kommer senere! sånn ser jeg ut nååååååååååååååååååå 

Hvordan er sivilstatusen din? 

Kakebakiiing

07.02.2012
18:02

I dag var jeg på utplassering på Sørumand igjen. I dag bakte vi kaker og pynta, utrolig morsomt! Og gjett hvem som vant en kokebok for finest kake? Hihi, nemlig meg. Jeg syns i grunn ikke at min var den fineste da, men ja. Jeg kan legge ut bilde av den senere, har ingen atm. Men Linh-Dan hadde hvertfall med seg kameraet på skolen i dag, så her er noen av de: 
hehehe, hvis sjokoladen skal kastes kan man likegjerne spise den
Winning

Nå skal jeg på dansetrening!

Har du gjort noe sånt før?
 

Koselig lørdagskveld!

04.02.2012
22:03

... med meg selv. 

 Atm sitter jeg på rommet mitt og koser meg med is og American Sweethearts på tv3. Jeg har hatt en ganske kjedelig lørdag egentlig, det eneste jeg har gjort i dag var dansekonkurransen på dagen i dag. Jeg blogger om den  i morgen! Ser dere forresten at jeg har fått nytt design? Laura (www.lauraws.blogg.no) hjalp meg! Er superfornøyd, men headeren er midlertidig til jeg får noen bedre bilder. 


sjokoladeis er det beste som finnes. Hva har du gjort i dag?

 

God morgen

04.02.2012
10:55

God morgeeen!

Nå har jeg våknet, og ligger i senga og slapper av. ♥ jeg elsker morninger hvor jeg bare kan ligge i senga og gjøre akkurat hva jeg vil! Jeg har tenkt til å begynne å ordne meg snart, men først skal jeg spise frokost og litt sånt. Det er faktisk veldig uvanlig av meg å våkne helt av meg selv før klokken 11, så jeg er litt stolt hihi. åh, kjenner også at jeg er i skikkelig godt humør i dag! loveee ♥

 atm:

 


p1e morratrynet

 Hva pleier du å gjøre på morgenen?

Freddan!

03.02.2012
14:49

Åh, endelig helg! Jeg har gledet meg til dette hele uken. Jeg har hatt absolutt null motivasjon til skole, og har bare ventet på å kunne sove lenge og bare slappe av. Endelig kan jeg det! Men ja, på skolen i dag ble vi ferdige med den bilen. Den gikk ikke akkurat rett fram, menmen. I morgen skal jeg på dansekonkurranse, gleder meg!


Bilde fra i går, holder en liten kniv i hånda hvis dere luuurer


Bilder fra siljelaa.blogg.no


haha, også to fine bilder fra i dag. Prankmirror<333

Hva skal du i helgen? 

Mobilblooogg

02.02.2012
20:34

Heiii! I nuet sitter jeg i stua og ser på tv. Jeg spiser også spaghetti, så det på tv'en så jeg fikk lyst på det, hehe. Jeg orker ikke å skru på pc'en pga SYKE mensensmerter. Værste som finnes.. Jaja, vi snakkes i morgen dere!

PEN:

Små'n

02.02.2012
16:31

Heihei! Kom hjem for litt siden, har vært en liten tur på postkontoret med Rikke etter skolen. Mer om det senere! På skolen i dag skulle vi bygge en elektrisk bil, noe som ikke var fullt så interessant. Jeg kan ærlig si at jeg ikke deltok så mye i timen... Også blir bilen sikkert stygg til slutt også, haha. I tillegg  til at vi fikk feil mål så den ble helt skeiv og sånn, men det får gå. Vi får heldigvis ikke karakter! 

Men jo, på postkontoret i dag. Rikke hentet noen utrolig fine sko! Tror det var fake Jeffrey Campbell fra Nelly, de kostet sånn 500-600 kr ellernoe. De var utrolig fine hvertfall! Også ble Rikke så høy! åh, hater å være liten noen ganger. 

 
:(:(:(


Men fiiine var de hvertfall! Ønsker meg sånne selv.. 

Hva syns du om skoene daaaa?  

Sorriiiiii

02.02.2012
00:01

Hei! Dette blir et kjeeedelig innlegg altså, unnskyld for at jeg har hatt det i det siste.. Skal prøve å forbedre meg! Jeg våknet hvertfall for litt siden, jeg sovnet med en gang jeg kom hjem. Typisk meg, nå får jeg ikke sove i natt. asdfghjk hate it. Jeg må i hvertfall gjøre meg klar til å legge meg og sånn, noe som kommer til å vekke pappa. Haha fml. Sulten er jeg også :(


Begynner å bli lei av vinteren... og det er bare februar. OG jeg har lest at det går mot den kaldeste perioden i vinter? æsjj

Pleier du også og sovne etter skolen? 
 

God natt!

31.01.2012
22:59

Hei! Nå legger jeg meg etter en avslappende dag. Jeg har jo som sagt bare vært hjemme i hele dag, bortsett fra en tur på dansetrening i stad. Akkurat nå sitter jeg og ser på tv2, ikke at jeg vet hvilken serie som er på men.. Jeg skal også på audition til talenkonkurranse på skolen i morgen! æsjamei. Jeg må ta bussen heeele veien til skolen i morgen, så hvis dere ser dette mellom klokken 7 og 8 er det mest sannsynlig meg: 

 


Pleier du å ta buss?  

Jeg har joggaa!

31.01.2012
14:20

Haha, bare tulla... 

Det var i hvertfall det jeg planla i går, helt til jeg våkna litt senere enn planlagt. Jeg har vært hjemme i hele dag, og har ikke klart å gjøre noe nyttig. Typisk meg. Jeg er forresten hjemme fordi jeg ikke orket utplassering. Jeg måtte ha reist såppas langt, og jeg kjenner at jeg ikke orker det.  

Akkurat nå sitter jeg nede i stua under teppet og koser meg med Family guy og venter på at pappa skal komme hjem. Senere i kveld skal jeg på dansetrening, og i morgen er det vanlig skole igjen. Gleder meg faktisk, haha.. Hva har du gjort i dag? 

powernap

30.01.2012
15:42

Hei dere! Jeg kom akkurat hjem fra utplassering, er veldig sliten. Jeg skal sove litt nå, før jeg skal spise middag og trene. Åh, jeg klarte forresten å sovne på utplasseringa i dag og snorke i timen.. fml. 


skal ha to bøtter med proteinpulver!! oh yeah

Har du vært på utplassering før? Hvordan var det? 
 

Chillin

29.01.2012
21:06

Heiiiiii! Jeg kom til pappa for ca to timer siden, jeg har vært på leirsund igjen skjønner dere. Jeg har ikke orket å blogge før nå, siden jeg er utrolig slapp. Aner ikke hvorfor, kjenner at jeg ikke er motivert for en ny skoleuke hvertfall. Jeg skal forresten på utplassering i morgen, lurer sykt på hvordan det er! Kommer sikkert til å rote meg bort med en gang, haha. Den siste timen har jeg vært på pychofactz.tumblr.com, fant ut utrolig mye rart der. Aner ikke om det er sant da, hehee. 

Akkurat nå ligger jeg i senga og koser meg med musikk og cola. Leste forresten på den tumblr siden at tenåringer som hører på musikk har lettere for å bli deprimert? Haha, håper ikke det er sant. Og at musikk hjelper deg med å sove bedre, det er en fordel for meg! Hihi.

Orker ikke finne fram noe kamera... oi, jeg har ikke noe kamera! Atm:

 Hva har du brukt søndagen din på? 

Slaksedag

27.01.2012
16:15

Heihei! Jeg var hjemme fra skolen i dag, fordi jeg var sykt kvalm når jeg våkna. Utover dagen kjente jeg at jeg hadde vært i form til å dra på skolen, men det var jo litt seint å tenke på. Jeg satte meg heller foran pc'en og så på en film til folk begynte å komme hjem her i huset, hihi. 

I kveld har jeg faktisk ingen planer, men jeg håper på besøk. Jeg tenkte også å rydde rommet, men samtidig så tenker jeg at det er ikke noe vits siden jeg skal til pappa på søndag og da må jeg legge ned alt i en bag uansett.. Åh, vanskelig liv altså.


pena sminkefriii 

Hva har du gjort i dag?  

natta!

25.01.2012
00:07

Nå legger jeg meg etter nok en kjedelig tirsdag, mamma har forresten bursdag nå! Skal sørge for at hun får det bra i år, så kan hende at jeg ikke blogger før kvelden. Men samma det, familien kommer før bloggen uansett. ♥ Sorry folkensss


Hvor kult er det ikke å ta bilder av seg selv under dyna? 

Natta alle sammen, drøm søtt! 

Rikkemooor

24.01.2012
16:36

Nå dro akkurat Rikke hjem, hun har nemlig vært med meg hjem i dag. Vi gjorde faktisk ingenting, jeg føler meg så kjedelig sånn etter skolen, for da vil jeg jo bare hjem og slappe av. Vi så hvertfall litt på One three hill, og så snakket vi litt you know. 

Jeg skal forresten være med på talentkonkurranse på skolen, hadde egentlig ikke planlagt det men alle sier at jeg burde osvosv, pluss at det er litt gøy daaa. Problemet er at jeg ikke har en dans å danse eller noe, så jeg er litt nervøs atm.


slenger inn et bilde fra i morges, hadde akkurat sminka meggggg. grunnen til at jeg er så gul rundt øyet er fordi consealeren ikke hadde tørka btw

Har du vært med på noen talentkonkurranser før? 
 

seline kilen

seline kilen 15, Fet
Hei søte deg! Jeg er en 15 år gammel jente fra fet som går på dansing. Bloggen min handler generelt om hverdagen min og hva jeg gjør. En typisk hverdagsblogg kan man si. Håper du liker den!

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

- seline kilen
hits