Dilemma

03.08.2012
17:59

Nå er det bare 2-3 timer til jeg drar til flyplassen, jeg drar nemlig til Hellas i natt, kjenner jeg gleder meg masse til å dra fra dårlig vær og heller komme til et sted med bikiniføre. Når det gjelder flyturen er jeg ikke nervøs enda, men det blir jeg garantert rett før jeg går på flyet. Heldigvis skal vi på et av de nyeste norwegianflyene hvor det er internett ombord! Men ja, i dag har jeg brukt dagen min på å møte de jeg hadde mulighet til å møte før jeg dro, ville jo trossalt bruke den siste dagen min her så bra som mulig så jeg tok meg en tur på norwaycup - som var dritkjedelig, men jeg møtte en del jeg kjente på vei dit :) 

MEN DILEMMA! Koffert. Jeg vet ikke om jeg skal bruke en enkel trillekoffert, eller en stor koffert så jeg får med meg det jeg trenger. Altså, jeg hater å gå rundt med store kofferter siden de er så sykt vanskelige å få med seg, men jeg får liksom plass til det jeg trenger i en liten trillekoffert - men da får jeg ikke plass til ting jeg kjøper og sånt. Kan noen hjelpe meg? Stor, vanskelig koffert eller liten og enkel?

 
Gira på syden!
okeida får ikke plass til alt men 

HVILKEN?

2 kommentarer

silje 03.08.2012 18:03
stor, du får den vel med deg uansettt
saraad 03.08.2012 18:59
tror jeg ville valgt den store, for du kommer sikkert til å shoppe litt når du er der og ! :)

Skriv en ny kommentar

♥ seline kilen

♥ seline kilen 15, Fet
Hei! Jeg er en 14 år gammel jente som fyller 15 den 22 juli. Livet mitt er kanskje ikke det mest spennende, men jeg blogger mest om hverdagen min, diverse interesser og dansinga. Håper du liker bloggen! Lurer du på noe? Still meg spørsmål på formspring! Det er link til den litt lenger ned:

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Widgets

- seline kilen
hits