Mens alle sørger...

22.07.2012
01:35

...er jeg hjemme og feirer bursdagen min. 

Siden blogg.no tydeligvis har blitt et sånt sted for å skrive ned følelser, tanker, alt om mobbing osv så kan vel jeg også. Så dere haters, hold kjeft om oppmerksomhet og egoisme. Det er ikke meg vi skal tenke på i dag. 

Ja, jeg har bursdag 22 juli og jeg er selvfølgelig ikke alene om det. Men akkurat nå tenkte jeg å skrive litt om hvordan jeg opplever å ha bursdag 22 juli siden folk spør meg på formspring og slikt. Når dette først skjedde i fjor tenkte jeg at det ikke kom til å være noe stort. Jeg våkna til nyhetene om bombeangrepet, men da var jeg ikke klar over hvor stor skade som hadde skjedd i regjeringskvartalet. Så, jeg bare gikk fra tv'en og tenkte mer på at jeg hadde bursdag. 

Etterhvert som dagen gikk kom det jo gjester, kaker og gaver, men sånn som jeg husker det fulgte jeg mest med på nyhetene etter at det kom noe om skyting på utøya. Selv om det kanskje høres slemt ut trodde jeg ikke det kom til å bli en så stor sak ut av det før noen dager etter, men det skjønte jeg jo etterhvert som jeg så på nyhetene og fikk høre at rundt 80-90 personer hadde blitt drept. Jeg var i det minste forønyd med bursdagsferingen min :)Nå, et år senere så har jeg egentlig ikke klart å glede meg ordentlig til bursdagen min. Ja, jeg gleder meg til gaver og feiring men tankene mine havner bare på utøya når jeg hører "22 juli". Før var det jo bursdagen min som kom i tankene. Når de fleste spør meg når jeg har bursdag svarer jeg bare "I juli" noen ganger fordi jeg ikke liker å snakke om det. Heldigvis, når jeg sier "22 juli" så er det egentlig ingen som tar opp bombingen og utøya. Det er også litt sånn kjipt når jeg har bursdag og lese alle statusene og bli påminnet om at bursdagen min suger hele tiden, men det respekterer jeg fullt og klart. Ingenting jeg har tenkt til å klage på.

Altså, jeg har bare bursdag. Alle har bursdag, det er ikke noe stort. Det som skjedde for et år siden er stort. Vi skal tenkte på ofrene og pårørende fra utøya og regjeringskvartalet. Akkurat nå når jeg sitter og skriver dette føler jeg bare en skam over meg fordi jeg tenker mer på bursdagen min enn tragedien. Jeg kondolerer til alle pårørende og omkommede, det gjør jeg. Fortsatt, jeg må jo få feiret bursdagen min, som alle andre. Jeg bare håper at ingen tolker dette feil, jeg bare orker ikke så mange spørsmål lenger. Altså, jeg har hatt bursdag i litt over en time og har fått krysset ut snart 10 spøsmål om bursdagen min på formspring. Ja... jeg klarer ikke skrive mer tror jeg, jeg skal bare feire bursdagen min..


 

2 kommentarer

Maria Nguyen 22.07.2012 19:52
<3 gratulerer med dagen!
24.07.2012 15:39
Enig babe

Skriv en ny kommentar

♥ seline kilen

♥ seline kilen 15, Fet
Hei! Jeg er en 14 år gammel jente som fyller 15 den 22 juli. Livet mitt er kanskje ikke det mest spennende, men jeg blogger mest om hverdagen min, diverse interesser og dansinga. Håper du liker bloggen! Lurer du på noe? Still meg spørsmål på formspring! Det er link til den litt lenger ned:

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Widgets

- seline kilen
hits