VG-lista neste!

29.06.2012
14:10

Hallo! Nå har jeg akkurat fjernet gårsdagens sminke og skal snart sette på meg ny. Jeg skal på VG-lista i dag med Malin, Rikke og Andreas som er kjæresten til Rikke. Jeg gleder meg veldig til å dra dit siden stemningen er alltid så bra når artistene synger, selv om det er utrolig dårlig vær. Veldig dumt at flo rida ikke kommer da, det var jo på en måte høydepunktet men.. 

Sov forresten med fiskeflette i natt, fikk verdens fineste krøller! Selvfølgelig regner den ene dagen jeg bestemmer meg for å ha krøller. Jeg har jo naturlig stritt hår, så regnet retter de på en måte ut, omvendt enn alle andre som får krøller når det regner haha.


Uten sminke og slikt 


er helt forelska i dem! 

Skal du på VG lista?

 

2 kommentarer

Runa Karine 29.06.2012 14:37
kjempe fine krøller! hvordan klarer du å lage headeren din slik som det ? koselig med komentar eller bloggtitt tilbake :D
Lilli 29.06.2012 15:25
Kos deg :)

Skriv en ny kommentar

♥ seline kilen

♥ seline kilen 15, Fet
Hei! Jeg er en 14 år gammel jente som fyller 15 den 22 juli. Livet mitt er kanskje ikke det mest spennende, men jeg blogger mest om hverdagen min, diverse interesser og dansinga. Håper du liker bloggen! Lurer du på noe? Still meg spørsmål på formspring! Det er link til den litt lenger ned:

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Widgets

- seline kilen
hits