Oppdatering

21.06.2012
21:48

Denne blogginga går ikke akkurat som den skal, men jeg har helt ærlig ingenting å blogge om. Der kom de unnskyldningene igjen, jeg tror ikke jeg gidder å unnskylde meg noe mer for folk blir bare lei av å lese sånt. (hvis det fortsatt er folk her da hehe) 

Nå har jeg hvertfall fått sommerferie! Det var siste skoledag i dag, utrolig deilig. Jeg har telt ned til sommerferie i nesten 200 dager, og endelig er den her! Litt trist å ikke se klassen på 8 uker da, det er en så herlig gjeng så ♥ Det er også utrolig rart å tenke på at neste år er siste år på ungdomsskolen, når jeg fortsatt husker da søsteren min gikk siste året. Uansett, planene mine for sommeren er egentlig bare å ha det jævla bra + en tur til paris. Ah, håper ikke dette blir en slik drittsommer som i fjor.

Og til slutt vil jeg bare ønske alle sammen en riktig god sommer!


Bilde fra siste skoledaaag

 

1 kommentar

Villeepernillee 23.06.2012 17:14
Ha en god sommer! :-)

Skriv en ny kommentar

♥ seline kilen

♥ seline kilen 15, Fet
Hei! Jeg er en 14 år gammel jente som fyller 15 den 22 juli. Livet mitt er kanskje ikke det mest spennende, men jeg blogger mest om hverdagen min, diverse interesser og dansinga. Håper du liker bloggen! Lurer du på noe? Still meg spørsmål på formspring! Det er link til den litt lenger ned:

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Widgets

- seline kilen
hits