55ish

27.03.2012
16:08

Jeg fant akkurat ut at det er rundt 55 skoledager igjen til sommerferie! Eller haha, sånn ca 55. Telte bare med de nærmeste fridagene. Men det er jo ikke lenge i det hele tatt, rundt 2 måneder bare! Gleder meg skikkelig, hihi. 

Jeg føler forresten at blogginga går utrolig dårlig for dagen, men jeg har ikke noe annet å blogge om enn skolen og hva jeg gjør. Jeg kunne jo postet outfit ellernoe, men det er dritkleint å spørre pappa om han kan ta bilder av meg også står jeg og poserer liksom, haha... Jeg skal prøve å forbedre meg litt fremover, selv om det ikke virker som alle er like interesserte, haha.

Over til noe helt annet, jeg skal på trening i dag! Jeg har ikke trent siden onsdag, kjennes dritlenge ut. Jeg  får bare håpe at beinhinnebetennelsen har gått over, og at jeg i såfall ikke skader beinet mitt noe mer. Får være forsiktig! Hva liker du i en blogg? 

 

2 kommentarer

Helene Yo 27.03.2012 16:10
Jeg liker fine bilder :D

DU er nydelig!
mgb94 27.03.2012 16:17
Du skriver en kjempefin blogg :D

Skriv en ny kommentar

♥ seline kilen

♥ seline kilen 15, Fet
Hei! Jeg er en 14 år gammel jente som fyller 15 den 22 juli. Livet mitt er kanskje ikke det mest spennende, men jeg blogger mest om hverdagen min, diverse interesser og dansinga. Håper du liker bloggen! Lurer du på noe? Still meg spørsmål på formspring! Det er link til den litt lenger ned:

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Widgets

- seline kilen
hits