Det er så typisk

22.03.2012
22:36

Klageinnlegg, innskild!.

I en eller to uker nå har jeg hatt noe utrolig vondt i leggene og får som oftest helt sykt vondt hvis jeg får press på beina. Så ja, nå har jeg tydeligvis fått beinhinnebetennelse. Det er så typsik! Akkurat når jeg har begynt å ta dansingen ordentlig seriøst og virkelig har jobbet for å bli bedre og komme meg videre, så må jeg jo selvfølgelig få en skade, hvis jeg kan kalle det det. 

Det er heldigvis ikke så ille enda, jeg må bare kutte ut noen treninger og ikke ta i sånn alt for mye når jeg trener styrke. Men åh, jeg kommer jo til å bli dårligere og komme ut av trening... Akkurat når jeg er på vei opp i champ også :( Begynte nesten å gråte når jeg fikk vite det, dans har blitt så viktig for meg!
Jeg har hvertfall tenkt til å droppe 1-2 treninger i uka, og ta det litt mer med ro og ikke jogge. Så skal det nok bli bedre etterhvert, håper jeg! Jeg må hvertfall ta det med ro før neste konkurranse, så jeg ikke ødelegger beina mine noe mer. Det er heller ikke sånn kjempelenge til NM, da er det hvertfall viktig at jeg ikke har noen skade. 


 Noen som har hatt beinhinnebetennelse? 


1 kommentar

Henriette // Henri 22.03.2012 22:39
Uff, kjipt! Men lykke til!

Skriv en ny kommentar

♥ seline kilen

♥ seline kilen 15, Fet
Hei! Jeg er en 14 år gammel jente som fyller 15 den 22 juli. Livet mitt er kanskje ikke det mest spennende, men jeg blogger mest om hverdagen min, diverse interesser og dansinga. Håper du liker bloggen! Lurer du på noe? Still meg spørsmål på formspring! Det er link til den litt lenger ned:

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Widgets

- seline kilen
hits