onsdaggg

21.03.2012
17:21

I dag har jeg faktisk ikke vært så utrolig umotivert for jobben på rema1000, siden jeg endelig fikk gjøre noe annet enn å samle papp. Jeg fikk lage plakat! Også syns egentlig bare det var litt kult å klatre på stiger og kunne se hele butikken da, haha. Jeg måtte nemlig stable potetgullbokser oppå hverandre, dritkult. 

Men ja, jeg har ingenting spennende eller spesielt å fortelle, jeg skal snart gjøre meg klar til trening og så skal jeg rydde rommet! Ser helt jævlig ut her, haha. Men forresteeen, noen som vet om det kommer noen bra ps3 spill ut snart? Er litt lei av mw3 og Revelations... Hahaha må bare slenge inn et bilde fra pausen i dag! Jeg tør ikke å stå på longboard og skateboard når det går nedover, siden det går så fort hahaha. Så jeg satt meg likegjerne ned. 

Hva har du gjort i dag? 

1 kommentar

Seline - kommenterer tilbake ♥ 21.03.2012 17:55
Har vært med en venninne og tatt bilder :-)

Skriv en ny kommentar

♥ seline kilen

♥ seline kilen 15, Fet
Hei! Jeg er en 14 år gammel jente som fyller 15 den 22 juli. Livet mitt er kanskje ikke det mest spennende, men jeg blogger mest om hverdagen min, diverse interesser og dansinga. Håper du liker bloggen! Lurer du på noe? Still meg spørsmål på formspring! Det er link til den litt lenger ned:

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Widgets

- seline kilen
hits