Anbefaler det akkurat ikke

24.02.2012
20:59

Som sagt var jeg på fotografering i dag, men åh. Det var så dårlig at vi valgte å ikke kjøpe noen av bildene, haha. 70% av dem var ute av fokus, fotografen brukte feil blender så håret nesten ikke syntes og bein osv stakk ut av bildet og ja, ikke så bra. Pluss at det var inne i en helt vanlig leilighet, med liten plass og en veldig sur makeup artist, noe som aldri er koselig. Så vi gikk derfra uten noenting, men vi fikk hvertfall noe ut av dagen! 


Etter at vi hadde vært der gikk jeg, mamma og søsteren min litt rundt i oslo, og slo oss ned i lillestrøm og spiste på Big Horn. Det ble en ganske koselig dag til slutt spør du meg! Men jeg anbefaler ikke modellfabrikken. De får bedre studioer og sånt senere da, så det kan hende at de forbedrer seg. 

Jeg klarte også å ha mobilen i baklomma når jeg skulle på do, så den klarte jo selvfølgelig å finne veien ned i do, så nå virker den ikke i det hele tatt :( FML 

Men! Jeg fikk en ny topp fra bikbok, hihi 


wiii! 

Nå skal jeg overnatte hos en venninne, snakkeeees

Hva har du gjort i dag

2 kommentarer

Henriette 24.02.2012 21:10
ikke noe spesielt :D
Lotte Helene Vikan 25.02.2012 04:20
kom hjem fra Egypt ista, og nå får jeg ikke sove pga tidsforskjellene... ahh! fin blogg :)

Skriv en ny kommentar

♥ seline kilen

♥ seline kilen 15, Fet
Hei! Jeg er en 14 år gammel jente som fyller 15 den 22 juli. Livet mitt er kanskje ikke det mest spennende, men jeg blogger mest om hverdagen min, diverse interesser og dansinga. Håper du liker bloggen! Lurer du på noe? Still meg spørsmål på formspring! Det er link til den litt lenger ned:

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Widgets

- seline kilen
hits