Sliten slitensen

20.02.2012
22:43

Heihei, nå sitter det to stk slitne jenter i senga etter lmfao konsert som jeg skal blogge om i morgen. Vi måtte dra utrolig tidlig siden pappa ikke orket å hente oss noe senere siden han skal på jobb i morgen, så vi fikk bare sett 50 minutter av Redfoo (aka han med afroen) siden han andre var syk. 

Men vi har ihvertfall tenkt til å legge oss snart, så skal jeg legge  ut video av konserten i morgen! Unnskyld for lite blogging i dag, men jeg har vært litt opptatt med konserten og alt det der. Pluss at jeg har hatt besøk av mai-johanne i hele dag og har det i morgen også, så vi får se hva som skjer. 

Her er det "superbra" bildene jeg tok med mobilen:  


I pausen, kos å stå mitt i klynga hehe...

KVALITET <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 3 <3 <33< <33333 JEG FIKK SITTE PÅ SKULDRENE TIL EN FYR OG FIKK SUPERBRA UTSIKT FORRESTEN! hihi 
Hva har du gjort i dag? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

♥ seline kilen

♥ seline kilen 15, Fet
Hei! Jeg er en 14 år gammel jente som fyller 15 den 22 juli. Livet mitt er kanskje ikke det mest spennende, men jeg blogger mest om hverdagen min, diverse interesser og dansinga. Håper du liker bloggen! Lurer du på noe? Still meg spørsmål på formspring! Det er link til den litt lenger ned:

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Widgets

- seline kilen
hits