Selvbruning

03.02.2012
23:48

Nå har jeg akkurat tatt selvbruning til konkurransen i morgen, noe jeg ser at jeg godt kunne ventet med til i morgen. Det var jo første gang jeg brukte denne selvbruninga, så jeg visste ikke at den smitta av, men det gjør den tydeligvis. Så, i morgen kommer jeg sikkert til å våkne i en helt brun seng, haha digg. Også nå kan jeg jo like gjerne fortelle dere hvordan jeg gjør det. Det er forresten første gang jeg bruker den Glow greia!


Først sprayer jeg denne der hvor jeg skal ha det (altså der hvor huden min er synlig) og hvis det er ujevnt gnir jeg det bare ut med hansker for å gjøre det finere. Hvis man holder den nærme, sånn som jeg har gjort, så blir man utrolig, unaturlig brun. Jeg tror ikke akkurat at det er det dere har så lyst til, til vanlig bruk og sånt. Denne kjøpte jeg på apoteket, husker ikke pris. 


Og så tar jeg denne for å få glans i huden. Sånn at det glitrer litt you know. Denne bare smører jeg ut med gummihansker. Denne ble kjøpt i england, men det var ikke jeg som kjøpte den så jeg aner ikke hvilken butikk. Ca 80 kr. 


Meeeen jeg har ikke smørt på den shimmeren enda, så jeg er sånn pudderbrun nå, hehe. Og som dere ser har jeg IKKE tatt i ansiktet, og aner ikke om jeg skal gjøre det heller! For jeg vet ikke om jeg rekker å få det bort før mandag, og vil ikke ha masse sjolder osv i ansiktet på skolen.. åh

Men ja, jeg er nesten klar i hvertfall! Jeg skal ta på shimmeren i morgen :) 
Tar du selvbruning? 

Dette er ikke til vanlig bruk, det er til dansekonkurranse i morgen hvis dere ikke fikk med dere det!

 

1 kommentar

04.02.2012 13:10
bra forklaring! ;)

Skriv en ny kommentar

♥ seline kilen

♥ seline kilen 15, Fet
Hei! Jeg er en 14 år gammel jente som fyller 15 den 22 juli. Livet mitt er kanskje ikke det mest spennende, men jeg blogger mest om hverdagen min, diverse interesser og dansinga. Håper du liker bloggen! Lurer du på noe? Still meg spørsmål på formspring! Det er link til den litt lenger ned:

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Widgets

- seline kilen
hits