Chillin

29.01.2012
21:06

Heiiiiii! Jeg kom til pappa for ca to timer siden, jeg har vært på leirsund igjen skjønner dere. Jeg har ikke orket å blogge før nå, siden jeg er utrolig slapp. Aner ikke hvorfor, kjenner at jeg ikke er motivert for en ny skoleuke hvertfall. Jeg skal forresten på utplassering i morgen, lurer sykt på hvordan det er! Kommer sikkert til å rote meg bort med en gang, haha. Den siste timen har jeg vært på pychofactz.tumblr.com, fant ut utrolig mye rart der. Aner ikke om det er sant da, hehee. 

Akkurat nå ligger jeg i senga og koser meg med musikk og cola. Leste forresten på den tumblr siden at tenåringer som hører på musikk har lettere for å bli deprimert? Haha, håper ikke det er sant. Og at musikk hjelper deg med å sove bedre, det er en fordel for meg! Hihi.

Orker ikke finne fram noe kamera... oi, jeg har ikke noe kamera! Atm:

 Hva har du brukt søndagen din på? 

1 kommentar

marika 30.01.2012 15:18
tusen takk for søte ord på bloggen min:)

Skriv en ny kommentar

♥ seline kilen

♥ seline kilen 15, Fet
Hei! Jeg er en 14 år gammel jente som fyller 15 den 22 juli. Livet mitt er kanskje ikke det mest spennende, men jeg blogger mest om hverdagen min, diverse interesser og dansinga. Håper du liker bloggen! Lurer du på noe? Still meg spørsmål på formspring! Det er link til den litt lenger ned:

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Widgets

- seline kilen
hits