VINTERMESTERSKAPET

05.02.2011
18:41

Seriøst, verste konkurransen noensinne. Jeg er jo syk, så jeg burde egentlig ikke si noe. Jeg kom bare til 2try. Det er forresten en sjanse til å komme til semifinalen for de som ikke dansa bra nok i første runde til å komme til semifinalen.

For det første, jeg har astma. For det andre, jeg er syk. For det tredje, jeg ble slått til på brystet rett over lungene, så pusten ble slått ut av meg. Of course klarte jeg ikke å danse videre, så jeg datt sammen på dansegulvet og gispet etter luft.

Ja, jeg har astmamedisin, men den funker ikke på meg lenger. Jeg tror på en måte at kroppen min har blitt vandt til den så jeg ikke reagerer lenger, eller så har jeg kanskje brukt den for mye. Uansett så må jeg til legen og ta flere prøver så jeg kan få noe som funker bedre. Men ja, som dere vet så er jeg i utrolig dårlig form. Unnskyld hvis jeg blogger lite, men jeg har bare ikke energi nok.Vi snakkes!
Har du hatt noen kamp/konkurranse i helga?

3 kommentarer

Dyreliv4 jenta♥ 05.02.2011 20:25
Du er kjempe kul i dansedrakt da. Du kler å danse freestyle. Det høres kjempe gøy ut!
Mathilde T 05.02.2011 20:38
Nei ! Fine bilder <3
Pia 05.02.2011 23:59
yup, var på konk idag :-)

Skriv en ny kommentar

♥ seline kilen

♥ seline kilen 15, Fet
Hei! Jeg er en 14 år gammel jente som fyller 15 den 22 juli. Livet mitt er kanskje ikke det mest spennende, men jeg blogger mest om hverdagen min, diverse interesser og dansinga. Håper du liker bloggen! Lurer du på noe? Still meg spørsmål på formspring! Det er link til den litt lenger ned:

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Widgets

- seline kilen
hits