MIN HÅNDSKRIFT

02.02.2011
00:07

Dette innlegget inspirerte meg fra alle de 30-days greiene alle holder på med. Jeg holdt litt på med det på den gamle bloggen min, men det funka bare ikke for meg. Jeg hadde andre ting å blogge om, og noen ting på lista hadde jeg ikke info om, eller så hadde jeg ikke bilde. Så, jeg tenker jo bare, hvorfor ikke?

Ja, jeg skal forresten legge meg etter at jeg har postet dette innlegget. Jeg har akkurat gjort ferdig norsk leksa til i morgen, som jeg ikke klarte å gjøre i stad fordi jeg var så opphengt i pc'en og facebook. Det er litt rart at man ikke klarer å flytte på seg, med tanke på hvor lett det egentlig er. Uansett;


For det første, så ble løkkeskriften helt mongo. Og for det andre, så skrev jeg sangteksten til Miley Cyrus - Stay. For det tredje, så skrev jeg litt feil i teksten også  Og for det fjerde, så legger jeg ut et bedre bilde:


Ikke bry dere om hva jeg skrev, ren gjetting... heheeh

Hva syns du om håndskriften min?

3 kommentarer

Væråmoen 02.02.2011 07:24
Du skrev fint! ♥
Marthe amelie 02.02.2011 13:27
Fin håååååndskrift hihi
Mathilde T 02.02.2011 19:12
Vi har ganske lik skrift :p

Skriv en ny kommentar

♥ seline kilen

♥ seline kilen 15, Fet
Hei! Jeg er en 14 år gammel jente som fyller 15 den 22 juli. Livet mitt er kanskje ikke det mest spennende, men jeg blogger mest om hverdagen min, diverse interesser og dansinga. Håper du liker bloggen! Lurer du på noe? Still meg spørsmål på formspring! Det er link til den litt lenger ned:

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Widgets

- seline kilen
hits