JEG ELSKER Å TRENE

10.01.2011
20:13

Halla! Nå sitter jeg nytrent og klar til å ta et bad, men jeg rekker å poste et lite innlegg i mens badekaret fylles. Jeg kom akkurat hjem fra trening, som jeg på en måte sa, og åh, jeg syns det er like deilig hver gang. Men ja, selvfølgelig trenger jeg å komme i ordentlig form. Jeg trener ikke på mitt beste enda. 

Vi har forresten fått nye timeplaner, så jeg tror jeg kommer til å trene nesten hver eneste dag unntatt lørdag, og da får jeg nesten ingen tid til bloggen. For ja, det er jo lekser, venner og hjemmearbeid også. Og jeg må forresten dele ut sånne dansebrosjyrer i postkassene til folk i morgen, og jeg skal på filmkveld med Linh-Dan. I morgen, travel dag. Det betyr at det sikkert ikke blir noe særlig til blogging, med mindre jeg finner ut av hvordan man mobilblogger.Det eneste jeg hadde.

Hva har du gjort i dag?
Liker du å trene?

1 kommentar

Kristina Nordfjord 10.01.2011 21:50
Elsker å trene! <3

Skriv en ny kommentar

♥ seline kilen

♥ seline kilen 15, Fet
Hei! Jeg er en 14 år gammel jente som fyller 15 den 22 juli. Livet mitt er kanskje ikke det mest spennende, men jeg blogger mest om hverdagen min, diverse interesser og dansinga. Håper du liker bloggen! Lurer du på noe? Still meg spørsmål på formspring! Det er link til den litt lenger ned:

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Widgets

- seline kilen
hits